Τέμπη: Ο επιτάφιος με 57 αγγελάκια για τα θύματα της τραγωδίας
Ενάμιση μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συντάραξε τη χώρα κανείς δεν ξεχνά τα θύματα της τραγωδίας.
Ο Επιτάφιος στολίστηκε με σχολαστικότητα και το τελικό αποτέλεσμα προκαλεί συγκίνηση. Οι μνήμες από την εθνική τραγωδία στα Τέμπη είναι ακόμα νωπές.
Ο Επιτάφιος στην Παναγία Φανερωμένη Χιλιομοδίου στολίστηκε με λευκά λουλούδια και 57 αγγελάκια για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.
Ενάμιση μήνα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα που συντάραξε τη χώρα, κανείς στην περιοχή δεν ξεχνάει τα θύματα της συμφοράς.
Τους ανθρώπους που έφυγαν τόσα άδικα, πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή εκείνο το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου του 2023.
Στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου ο φετινός επιτάφιος είναι αφιερωμένος στα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι εθελόντριες στόλισαν τον επιτάφιο με περισσή αγάπη γράφοντας «Τέμπη 28/2/2023».
Τον στόλισαν με λευκά λουλούδια και τον διακόσμησαν με 57 μικρά λευκά αγγελάκια με τα ονόματα των θυμάτων και έναν μεγάλο άγγελο για τους αγνοούμενους της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Δείτε τις εικόνες:
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε με πρόσχημα τα κρυπτονομίσματα – Δώδεκα συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Εργασίες αποκατάστασης συνεπειών κατολίσθησης στην Κέρκυρα
- Φάμελλος: Τι έχει να φοβηθεί ο Μητσοτάκης από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών;
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»



