Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση: «Είναι αγριότητα...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία

Μιμή Ντενίση: «Είναι αγριότητα…» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τη ληστεία

Η πρώτη ανάρτηση από τη Μιμή Ντενίση μετά τη ληστεία στο εξοχικό της. Χαρακτήρισε αγριότητα το να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση ανακάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας.

Φτάνοντας στο εξοχικό της στον Θεολόγο το Πάσχα, η Μιμή Ντενίση βρήκε το σπίτι της παραβιασμένο. Είχαν εισβάλει άγνωστοι και το είχαν βανδαλίσει, ενώ έλειπαν και αρκετά αντικείμενα.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της.

«Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και τα sites που στάθηκαν για άλλη μια φορά πλάι μου… Δεν είναι τόσο σημαντικές οι υλικές ζημιές, είναι η αγριότητα να βρίσκεις παραβιασμένο τον χώρο σου!

«Οι κλοπές ατελείωτες. Γι’ αυτό μίλησα»

Δεν έχω παράπονο από την αστυνομία που ήρθε αμέσως αλλά… η δύναμη που έχουν για όλο τον δήμο ασήμαντη!! Οι κλοπές ατέλειωτες. Γι’ αυτό μίλησα στα κανάλια. Για όλους μας.

Πώς θα προστατευτεί ο πολίτης; Η αλλαγή στο Πεδίον του Άρεως έγινε από την επιμονή όλων μας και τώρα είναι παράδεισος. Τα ίδια λοιπόν και εδώ.

Ελπίζω να ηρεμήσουμε και να περάσουμε στιγμές σαν και αυτή της περσινής φωτό μου. Καλή Ανάσταση και ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης κ ανησυχίας από γνωστούς και αγνώστους» έγραψε η Μιμή Ντενίση.

«Τα έχουν ξεριζώσει όλα»

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για τη ληστεία στο εξοχικό της, επισημαίνοντας ότι πιθανότητα έγινε από σπείρα διαρρηκτών που λυμαίνεται την περιοχή.

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή. Δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όμως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το σπίτι έχει γύρω – γύρω αυτές τις μπρούτζινες, που τις λέμε χελώνες, τα φώτα. Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούτζο. Δεν υπάρχει φως γύρω – γύρω και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε.

Μπήκαν σε μια – ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό – μπήκαν σε μια μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου. Είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα… Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι», ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

«Και επειδή έχει και συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν», υπογράμμισε.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024