Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Κωστής για παίκτες ριάλιτι: «Έχεις το θράσος και...»

Τάσος Κωστής για παίκτες ριάλιτι: «Έχεις το θράσος και…»

Με τους παίκτες ριάλιτι που μεταπηδούν στον χώρο της υποκριτικής τα έβαλε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής.

Μιλώντας για τον χώρο της υποκριτικής, ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Κωστής ξέσπασε αναφερόμενος στους παίκτες ριάλιτι που μεταπηδούν στον χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής έκανε λόγο για «διάττοντες αστέρες», επισημαίνοντας πως εκμεταλλεύονται την πρόσκαιρη δημοσιότητα.

Επισημαίνει πως δεν θα μπορούσαν να τα καταφέρουν στο θέατρο, επισημαίνοντας ότι ακόμα και ηθοποιοί που κάνουν πολλή τηλεόραση έχουν πρόβλημα όταν πηγαίνουν στο θέατρο.

Ήταν σε ερώτηση για το κατά πόσο τον ενοχλεί να μπαίνουν παίκτες ριάλιτι στον χώρο της υποκριτικής που δεν έκρυψε την αγανάκτησή του για αυτό που συμβαίνει στον χώρο.

«Δεν μπαίνουν. Διάττοντες αστέρες είναι. Μπαίνουν γιατί κάποιος έξυπνος είχε τη φαεινή ιδέα ότι «α, αυτόν τον ξέρει ο κόσμος, ας τον βάλω στο θέατρο». Είναι σαν να πάω εγώ να παίξω ποδόσφαιρο με τον Μέσι. Είναι δυνατόν; Πού πας ξεβράκωτος στα αγγούρια;

Έχεις το θράσος και πηγαίνεις να παίξεις με ανθρώπους που έχουν σπουδάσει, που έχουν ρίξει κάποια χιλιόμετρα και πας εσύ να κάνεις τι; Να επιδείξεις τη μούρη σου επειδή σε ξέρουν και ανοίγεις το στόμα σου αλλά ξέρεις τι λες;

Ε, έπαιξε κάποιος παίκτης ριάλιτι στην τηλεόραση και τι έγινε; Αν πάνε στο θέατρο, θα φύγουν. Εδώ ηθοποιοί που κάνουν πολλή τηλεόραση και όχι θέατρο, όταν πηγαίνουν στο θέατρο έχουν πρόβλημα.

«Συνήθως τους βάζουν στα πρωινάδικα»

Σημειώνοντας πως δεν έχει συνεργαστεί με κανέναν παίκτη ριάλιτι, ο Τάσος Κωστής σημείωσε πως εκμεταλλεύονται απλώς μια πρόσκαιρη δημοσιότητα.

«Όχι, δεν έχει τύχει να παίξω, αλλά και πόσοι είναι αυτοί που έχουν έρθει και έπαιξαν; Ο Ντάνος και ποιος άλλος τόλμησε να βγει; Συνήθως τους βάζουν στα πρωινάδικα να μιλήσουν σαν γνωστοί. Και τι με αυτό; Εκμεταλλεύονται απλώς μια πρόσκαιρη δημοσιότητα. Εδώ, ο ηθοποιός κάνει σίριαλ με επιτυχία και μετά από λίγο καιρό ξεχνιέται.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024