Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές στην Τουρκία: Έγραψαν τραγούδι για τον Ερντογάν

Εκλογές στην Τουρκία: Έγραψαν τραγούδι για τον Ερντογάν

Οι εκλογές στην Τουρκία πλησιάζουν και το προεκλογικό επιτελείο του Ερντογάν έγραψε μέχρι και τραγούδι για να προσεγγίσει την νεολαία.

Μόλις ένα μήνα πριν τις εκλογές στην Τουρκία όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Από ότι δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάνέχει πλέον πάρει το προβάδισμα, παρά την οργή των πολιτών που ακόμα μιλούν για την ελλιπή διαχείριση των σεισμών από την τουρκική κυβέρνηση. Από την άλλη, δείχνουν ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ποσοστό που βρίσκεται στα όρια στατιστικού λάθους.

Με βάση αυτές τις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος Ερντογάν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσεγγίσει ακόμα περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Το προεκλογικό του επιτελείο, λοιπόν, έφτιαξε ένα ραπ τραγούδι για τις εκλογές, το οποίο απευθύνεται προς την νεολαία της Τουρκίας. Φυσικά, το τραγούδι αποθεώνει τον πρόεδρο, λέγοντας πως αυτός είναι «ο αιώνας της Τουρκίας».

Αναλυτικά οι στίχοι του τραγουδιού

«Η αγάπη μας είναι παντού. Ο αιώνας της Τουρκίας είναι η στιγμή του λαού της Τουρκίας. Όχι αύριο, αλλά όλα σήμερα. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ανατέλλει ο ήλιος, γράφει ιστορία. Συνεχίζουμε τη σωστή στιγμή με τον σωστό άνθρωπο.

Πόσες δυσκολίες ξεπεράσαμε τώρα οι προσευχές του λαού είναι όλες για σένα. Είναι ο αιώνας της ειρήνης, της ηρεμίας. Τα αστέρια στον ουρανό δημιούργησαν την ημισέληνο. Όχι αύριο, αλλά σήμερα. Στον αιώνα της Τουρκίας δεν υπάρχει κανένας άλλος. Ο αιώνας του μέλλοντος και της ανεξαρτησίας. Όλοι μαζί πάμε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Δείτε το βίντεο

Ανατρέπει τα δεδομένα ο Ερντογάν

Από ότι φαίνεται η παλιά καλή συνταγή του Τούρκου προέδρου έχει αρχίσει να καταλαγιάζει την οργή εναντίον του. Έτσι σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Optimar, που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα ΑΚΡ, στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίσετε στις προεδρικές εκλογές;», το 45,9% απάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το 43,9% τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου. Στην ίδια έρευνα ο τρίτος υποψήφιος, Μουχαρέμ Ιντζέ, φαίνεται να κερδίζει 8,3% των ψήφων.

Σε περίπτωση απόσυρσης του Ιντζέ από τη διεκδίκηση της προεδρίας, το ποσοστό όσων είπαν «θα στηρίξω τον Κιλιτσντάρογλου» ήταν 54,3%, ενώ το ποσοστό όσων είπαν «Όχι, εγώ δεν θα τον ψηφίσω» έφτασε στο 30,7%. Αυτοί που είπαν «Όχι, θα ψηφίσω άλλον υποψήφιο» ήταν 45.7%.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024