Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρίσκει ρυθμό ο Τσιτσιπάς, στα προημιτελικά με 2-0

Βρίσκει ρυθμό ο Τσιτσιπάς, στα προημιτελικά με 2-0

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 2-0 του Νικολά Τζάρι και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο Μάστερς – Ανεβάζει στροφές ο συμπατριώτης μας

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Νικολά Τζάρι για τους «16» του Μόντε Κάρλο, με τον Ελληνα τενίστα να επικρατεί με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Χιλιανού και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του χωμάτινου Masters.

Ο συμπατριώτης μας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον ώμο και τον δυσκόλεψε πολύ στις αναμετρήσεις που έδωσε σε Indian Wells και Miami, ανεβάζει στροφές και αρχίζει σιγά σιγά να δείχνει τον τενίστα, που έχουμε απολαύσει τα τελευταία χρόνια. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Νικολά Τζάρι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβγαλε ωραία χτυπήματα, με την εμφάνισή του να αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη χωμάτινη σεζόν και τα μεγάλα τουρνουά που ακολουθούν, με αποκορύφωμα φυσικά το Ρολάν Γκαρός στα τέλη Μαΐου.

Επόμενος αντίπαλος για τον Ελληνα τενίστα ο νικητής του αγώνα Γίρι Λεχέτσκα – Τέιλορ Φριτζ, με τον Στέφανο να είναι το φαβορί του παιχνιδιού όποιον και εάν αντιμετωπίσει. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει δύο σερί σεζόν τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και φέτος ψάχνει το three peat.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Τσιτσιπάς έκανε ένα μπρέικ σε κάθε σετ και έφτασε σχετικά εύκολα στη νίκη – πρόκριση στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι – χέρι μέχρι το 3-2, όταν ο Στέφανος πίεσε, έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Στη συνέχεια σέρβιρε καλά και έφτασε στο 6-3. Ιδια εικόνα και στο δεύτερο σετ. Μέχρι το 2-2 το σετ ήταν ισορροπημένο, με τον Στέφανο να κάνει μπρέικ για το 3-2. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 2-0 στο παιχνίδι και πανηγύρισε τη νίκη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024