Τρεις 16χρονοι συνελήφθησαν χθες, Μεγάλη Τετάρτη, στην Κηφισιά, κατά περίπτωση για ληστεία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή τους οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν τρεις 15χρονους στην Κηφισιά και με την απειλή χρήσης βίας αφαίρεσαν από τον έναν τσαντάκι, καπέλο και φουλάρι.
Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν λίγο αργότερα τους κατηγορούμενους στην Κηφισιά, ακινητοποίησαν τους δύο, ενώ ο τρίτος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή. Αφού ακινητοποιήθηκε και ο τρίτος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε σουγιάς, οδηγηθήκαν στο Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδιο Εισαγγελέα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.