Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση των τσαντάκηδων που είχαν γίνει ο τρόμος των Βορείων Προαστίων

Βίντεο ντοκουμέντο με τη δράση των τσαντάκηδων που είχαν γίνει ο τρόμος των Βορείων Προαστίων

Οι κακοποιοί εντόπιζαν γυναίκες που κινούνταν μόνες, αδιαφορούσαν για το αν καταγράφονταν από κάμερες ή αν ο δρόμος που θα «χτυπούσαν» είχε κόσμο

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκονται μέλη της συμμορίας τσαντάκηδων, που έσπερναν τον τρόμο σε γυναίκες  στα Βόρεια Προάστια. Χτυπούσαν κυρίως σε Ψυχικό, Μαρούσι αλλά και άλλες περιοχές.

Οι κακοποιοί με τις μοτοσυκλέτες, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, έβρισκαν ανυποψίαστες γυναίκες που κινούνταν μόνες, παραμόνευαν τα θύματά τους και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τους αρπάξουν τις τσάντες.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Τρεις συλλήψεις

Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησε σε 3 συλλήψεις εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι 2. Πρόκειται για έναν 32χρονο και έναν 47χρονο Έλληνα, ενώ ο τρίτος, ένας Ιρακινός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Η σπείρα φέρεται να ευθύνεται για περισσότερες από 15 κλοπές και ληστείες. Εντόπιζαν γυναίκες που κινούνταν μόνες, αδιαφορούσαν για το αν καταγράφονταν από κάμερες ή αν ο δρόμος που θα «χτυπούσαν» είχε κόσμο.

Είχε καταγραφεί μάλιστα και μια περίπτωση που γρονθοκόπησαν γυναίκα που προσπάθησε να αντισταθεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία η λεία τους εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 66.000 ευρώ.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024