Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχασα το 80% της όρασής μου από ιατρικό λάθος» - Ποινική δίωξη σε 2 γιατρούς

«Έχασα το 80% της όρασής μου από ιατρικό λάθος» – Ποινική δίωξη σε 2 γιατρούς

Ποινική δίωξη σε δύο γιατρούς για βαριά σωματική βλάβη μετά την καταγγελία ασθενούς ότι έχασε το 80% της όρασής της από ιατρικό λάθος.

Μήνυση εναντίον δύο γιατρών κατέθεσε ασθενής που καταγγέλλει ότι εξαιτίας λάθους συνταγής που της χορήγησαν, έχασε το 80% της όρασής της. Εναντίον των δύο γιατρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη.

Η ασθενής «λυγίζει» μιλώντας στο Star για τον Γολγοθά που ανεβαίνει. «Σχεδόν μου κατέστρεψαν τη ζωή. Μέσα σε έναν μήνα άλλαξαν όλα» περιγράφει.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά μιας λοιμωξιολόγου και μίας πνευμονολόγου, καθώς, όπως υποστηρίζει, εξαιτίας της ισχυρής αντιβίωσης που της χορήγησαν για την πνευμονοπάθεια που είχε, έχασε το 80% της όρασής της τα τελευταία δύο χρόνια.

«Κάποια στιγμή άρχισα να μη βλέπω καλά από κοντά. Πήγα στον οφθαλμίατρο, δεν του ανέφερα ότι παίρνω μια αγωγή γιατί δεν ήξερα ότι τα φάρμακα μπορεί να πειράξουν τα μάτια, δε με είχε προειδοποιήσει κανείς. Με πήρε ένα μήνα μετά η πνευμονολόγος που με παρακολουθούσε και μου λέει «κόψ’ τα όλα τα φάρμακα» και από τότε δεν έχω μιλήσει μαζί τους» λέει η γυναίκα που ζητά να τιμωρηθούν οι γιατροί.

Εναντίον των δύο γιατρών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη, ενώ η ανακρίτρια έχει ορίσει και τρεις πραγματογνώμονες για την υπόθεση. Τα φάρμακα που της χορηγούσαν ήταν για φυματίωση, υποστηρίζει στο Star ο δικηγόρος της ασθενούς.

Η ασθενής ελπίζει τώρα σε ένα θαύμα καθώς όπως της είπαν οι γιατροί δεν μπορεί να ξαναβρεί την όρασή της.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024