Επίθεση με μαχαίρι στο ΑΠΘ – «Ο δράστης ήταν σε πανικό»
Ο 35χρονος που δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.
Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πριν από λίγο ένας 25χρονος εντός του campus του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στο λαιμό έναν 35χρονο, προκαλώντας του επιπόλαια τραύματα για τα οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν προηγήθηκε κανένα επεισόδιο ή διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος. Το θύμα, στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, εξήγησε πως ο δράστης ήταν σε πανικό, χωρίς όμως να γνωρίζει τον λόγο.
Αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» βρέθηκαν άμεσα στο σημείο και διεξάγουν αυτήν την ώρα έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ουρές χιλιομέτρων, εγκλωβισμένοι οδηγοί
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία



