Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Η 21χρονη Πολωνή επιμένει πως είναι η Μαντλίν και αμφισβητεί το τεστ DNA

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Η 21χρονη Πολωνή επιμένει πως είναι η Μαντλίν και αμφισβητεί το τεστ DNA

Οι γονείς της 21χρονης ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση η κόρη τους να είναι η Μαντλίν

Η 21χρονη Πολωνή, Τζούλια Φαουστίνα, η οποία ισχυριζόταν σθεναρά πως είναι η Μαντλίν ΜακΚαν που εξαφανίστηκε το 2007, κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών, σήμερα ζητά δημόσια συγνώμη από τους γονείς της, καθώς το τεστ DNA που διενεργήθηκε τη διέψευσε.

Η 21χρονη μάλιστα είχε δημιουργήσει στο Instagram τον λογαριασμό @IamMadeleineMcCann.

«Δεν ήθελα να προκαλέσω θλίψη»

«Δεν ήταν πρόθεσή μου να προκαλέσω θλίψη ή οποιοδήποτε άλλο αρνητικό συναίσθημα σε κανέναν, ειδικά στην οικογένεια ΜακΚαν», ανέφερε σε μια μακροσκελή, 17σέλιδη δήλωση στα social media, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Παρά τις διάφορες αναρτήσεις στα social media και την εμφάνιση στην εκπομπή Dr Phil, η Φαουστίνα συνέχισε επιμένοντας ότι στην πραγματικότητα ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι, αλλά περισσότερο αναρωτιόταν μήπως είναι.

«Δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ κάποια πράγματα και ποτέ δεν είπα ότι είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν», είπε.

«Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram, ήταν δικό μου λάθος και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό, επειδή θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ερώτηση «Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν;» και όχι την κατάφαση «Είμαι». Οπότε, ήταν δικό μου λάθος», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Ο κύριος σκοπός μου πάντα ήταν να ανακαλύψω ποια είμαι και τι ακριβώς συνέβη στο πολύ πληγωμένο παρελθόν μου».

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα»

Σε ένα άλλο σημείο της ανάρτησής της, η 21χρονη επιμένει να πιστεύει ακόμη πως υπάρχει πιθανότητα να είναι η Μαντλίν, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του τεστ DNA.

«Από τότε που άρχισα να πιστεύω πως η μητέρα μου δεν μπορεί να είναι η μητέρα μου, άρχισα να ερευνώ τα εξαφανισμένα παιδιά. Και τότε βρήκα μία φωτογραφία της Μαντλίν και προσπάθησα να μάθω περισσότερα για την απαγωγή της, γι’ αυτό μπήκα σε πολλές ομάδες στο Facebook σχετικά με την άλυτη υπόθεσή της», έγραψε σε άλλο σημείο της δήλωσης, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως «το πιστοποιητικό γέννησής μου θα μπορούσε να είναι πλαστό».

Κλείνοντας αναφέρει πως προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ για να συνεχίσει την έρευνα.

Η Κέιτ με τον Τζέρι ΜακΚαν δεν έχουν σχολιάσει ποτέ δημόσια τους ισχυρισμούς της.

Το «άδειασμα» από τους γονείς της

Η 21χρονη στην προσπάθειά της να στηρίξει τα λεγόμενά της εμφανίστηκε πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή Dr Phil, όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκε γραπτή δήλωση των γονιών της οι οποίοι λένε ότι είναι «προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μάντι».

«Για εμάς ως οικογένεια είναι προφανές ότι η Τζούλια είναι η κόρη μας, η εγγονή μας, η αδελφή μας, η ανιψιά μας, η ξαδέλφη μας. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες», είπαν.

«Η Τζούλια έχει επίσης αυτές τις φωτογραφίες επειδή τις πήρε από το σπίτι της οικογένειας μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, καθώς και πολλά εξιτήρια νοσοκομείων» σημείωσαν.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024