Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελειώνει από την Παρί ο Γκαλτιέ

Τελειώνει από την Παρί ο Γκαλτιέ

Μεγάλη αναταραχή έχει ξεσπάσει στην Παρί σεν Ζερμέν και αν επιβεβαιωθεί η εμπλοκή του Γκαλτιέ θα αποτελέσει την ίδια στιγμή παρελθόν από τους Παριζιάνους.

Έρευνα για τις υποτιθέμενες φράσεις του Κριστόφ Γκαλτιέ κατά των μαύρων και των μουσουλμάνων, ξεκινάει η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το RMC, ενώ οι φανατικοί οπαδοί της πρωταθλήτριας Γαλλίας ζητούν την άμεση απόλυσή του.

Το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ, φέρεται να αποκαλύπτει πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε έντονα και, σύμφωνα με το RMC Sport, ο πρόεδρος της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν, η απόλυση του Γκαλτιέ θα είναι άμεση. Ο Αλ Κελαϊφί έμαθε τις εξελίξεις από το πρόγραμμα «After-Foot», ενώ βρισκόταν στη Ντόχα για το Ραμαζάνι.

Οι «Collectif Ultras», οι φανατικοί φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησαν την άμεση απόλυση του πρώην προπονητή της Νις σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είπε αυτά τα λόγια.

Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, κόντρα στη Λιόν στις 2 Απριλίου, ο Γκαλτιέ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024