Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα αντιχαλαζικά

ΠΑΑ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τα αντιχαλαζικά

Η διάρκεια υλοποίησης των επενδύσεων ανέρχεται στους 24 μήνες

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα με τις 1.097 εγκεκριμένες αιτήσεις στήριξης, οι οποίες εντάσσονται στη δράση 5.1.1 του ΠΑΑ για τα αντιχαλαζικά.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ειδικότερα, αποφασίστηκε, η ένταξη πράξεων στη δράση 5.1.1«Επενδύσεις σε προληπτικές δράσεις που αποσκοπούν στη μείωση των επιπτώσεων στο φυτικό κεφάλαιο (ιδιωτικές παρεμβάσεις)» του Υπομέτρου 5.1 «Επενδύσεις σε προληπτικά μέτρα που σκοπεύουν στη μείωση των δυσμενών επιπτώσεων πιθανών φυσικών φαινομένων, δυσμενών καιρικών συνθηκών και καταστροφικών συμβάντων» του Μέτρου 5 «Αποκατάσταση του δυναμικού γεωργικής παραγωγής που έχει πληγεί από φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα και ανάληψη κατάλληλων προληπτικών δράσεων».

Η διάρκεια υλοποίησης της πράξης, δηλαδή η περίοδος μεταξύ της ημερομηνίας έκδοσης της απόφασης ένταξης και της ημερομηνίας υποβολής της τελευταίας αίτησης πληρωμής, ορίζεται στους 24 μήνες, με την επιφύλαξη της οποίας χρονικής παράτασης αποφασιστεί.

Η συνολική δημόσια δαπάνη των πράξεων, που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 28.164.892,65 ευρώ.

Όροι χρηματοδότησης

Οι δικαιούχοι υποχρεούνται να τηρήσουν τους όρους της απόφασης ένταξης και να υλοποιήσουν τις πράξεις, σύμφωνα με τους όρους και την περίοδο επιλεξιμότητας αυτών, καθώς και να τηρήσουν τις υποχρεώσεις.

Σε περίπτωση που η υλοποίηση μιας πράξης αποκλίνει από τους όρους της απόφασης ένταξης, ο ΕΛΓΑ, ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης, επανεξετάζει την πράξη και μπορεί να προβεί στην ανάκληση της ένταξής της, με σχετική τροποποίηση της απόφασης ένταξης.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024