Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μόντε Κάρλο: Ακοπα στους «16» ο Τσιτσιπάς

Μόντε Κάρλο: Ακοπα στους «16» ο Τσιτσιπάς

Ο Μπένζαμιν Μπονζί αποσύρθηκε λόγω τραυματισμού στα μέσα του πρώτου σετ (4-1) και ο Στέφανος προκρίθηκε άκοπα στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Την πρόκριση στους «16» του Monte Carlo Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας μάλιστα πέρασε στην επόμενη φάση του χωμάτινου τουρνουά χωρίς ιδιαίτερο κόπο, καθώς ο αντίπαλός του, Μπένζαμιν Μπονζί (Νο.48 στην ATP), εγκατέλειψε στα μέσα του πρώτου σετ (4-1), λόγω τραυματισμού στον καρπό.

Ο Γάλλος ένιωσε ενοχλήσεις στους πρώτους πόντους της αναμέτρησης και στην πρώτη διακοπή (3-0) έλαβε ιατρικό τάιμ άουτ, αλλά το πρόβλημα που είχε στον καρπό δεν του επέστρεψε να συνεχίσει και μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου γκέιμ (4-1) εγκατέλειψε.

Αδοξο φινάλε για τον Γάλλο τενίστα, που δεν κατάφερε ουσιαστικά να αγωνιστεί καθόλου στο σημερινό παιχνίδι, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη – πρόκριση στους «16», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης, Τζάρι – Ποπίριν.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος τις ενοχλήσεις του Μπονζί έφτασε γρήγορα στο 3-0. Ο Γάλλος το πάλεψε και μείωσε σε 3-1, αλλά ο Ελληνας τενίστας με χαρακτηριστική άνεση έκανε το 4-1. Σε εκείνο το σημείο ο Γάλλος εγκατέλειψε λόγω του προβλήματος που είχε στον καρπό, με τη σεμνή τελετή να λαμβάνει τέλος.

Sports in

Ο άνδρας που έσωσε 300 έργα του Βαν Γκογκ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν ένας αιμοβόρος συνεργάτης των ναζί

Το 1942, ο Sam van Deventer φιλοξένησε ένα οικογενειακό πάρτι για τα 50ά γενέθλια του αιμοδιψούς Arthur Seyss-Inquart, του επιτρόπου του Ράιχ για τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής στις Κάτω Χώρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024