Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Έκπληξη στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Οι επιλογές του Ζοζέ Ανιγκό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (12/4, 19:30).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/4, 19:30), με τον Ζοζέ Ανιγκό να ανακοινώνει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Κιτρινόμαυρους.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης ο τραυματίας Σέρτζι Κανός, αλλά και ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Συγκεκριμένα, στις επιλογές του Γάλλου τεχνικού βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που είχε γίνει στην Opap Arena, η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης να ψάχνουν την ανατροπή – πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 19:30) την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον δεύτερο αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Ανιγκό έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κουτσίδης, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024