Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλινό τραπέζι σε 1752 άπορους δημότες στο Δήμο Φυλής

Πασχαλινό τραπέζι σε 1752 άπορους δημότες στο Δήμο Φυλής

Με σκοπό την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, ο Δήμος Φυλής διανέμει είδη πρώτης ανάγκης και Πασχαλινά παιχνίδια στα μικρά παιδιά.

Ένα πλήρες πασχαλινό τραπέζι ετοίμασε φέτος για τους οικονομικά αδύναμους δημότες το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής.

Η τακτική διανομή των  τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ξεκίνησε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και είναι ενισχυμένη με όλα τα τρόφιμα που  χρειάζονται για το Πασχαλινό τους τραπέζι οι οικογένειες δικαιούχοι του προγράμματος οι οποίοι ανέρχονται στις 850 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 1752  μέλη, όπως ενημερώνει σχετικά ο Δήμος Φυλής.

Τα τρόφιμα που διανέμονται είναι ζάχαρη, γάλα, ζυμαρικά ντοματάκι, ρύζι, φακές, φασόλια,αλεύρι και λάδι ενώ επιπροσθέτως λόγω των ημερών οι οικογένειες λαμβάνουν νωπό κρέας αρνί και χοιρινό, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, λαχανικά (πατάτες- αγγούρια) και φέτα,  ενώ οι πολύτεκνες οικογένειες προμηθεύονται επιπλέον κατεψυγμένα λαχανικά (αρακάς, σπανάκι, φασολάκια, μπάμιες) και πίτες για σουβλάκια.

Στους μικρούς δημότες από μηδέν έως δώδεκα ετών η κοινωνική υπηρεσία έχει προνοήσει και προσφέρει παιγνίδια και λαμπάδες.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Σχεδιασμού και Εκπόνησης Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος υπογράμμισε «και αυτό το Πάσχα κάναμε πράξη το στόχο μας που συνοψίζεται σε δυο φράσεις «κανένα σπίτι χωρίς πασχαλινό τραπέζι και κανένα παιδί χωρίς παιγνίδι».

Τα είδη Κοινωνικού Παντοπωλείου που προσφέρονται στους δικαιούχους του προγράμματος προέρχονται από ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής . Οι ποσότητες των τροφίμων που διανέμονται είναι ανάλογες των μελών της κάθε οικογένειας ενώ η διανομή πραγματοποιείται, κατόπιν ραντεβού.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024