Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Τιμή σοκ για σάντουιτς με γύρο χοιρινό σε ψησταριά - Δείτε την απόδειξη

Πάτρα: Τιμή σοκ για σάντουιτς με γύρο χοιρινό σε ψησταριά – Δείτε την απόδειξη

Αποφάσισε να φάει σε γνωστή ψησταριά στο κέντρο της Πάτρας και τσουρουφλίστηκε όταν πλήρωσε το σάντουιτς με γύρο

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ένστολος που αποφάσισε να φάει σε γνωστή ψησταριά στην Πάτρα και πλήρωσε το σάντουιτς με γύρο για… «αστακό». Ο πελάτης κοιτούσε αποσβολωμένος  την απόδειξη και αποφάσισε να ρωτήσει αν έγινε λάθος.

Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν πως αυτές είναι οι τιμές του καταστήματος.

Τι ακριβώς συνέβη

Πιο αναλυτικά, ο ένστολος πελάτης, κλήθηκε να πληρώσει για το σάντουιτς με γύρο, 6,60 ευρώ, την ώρα που οι τιμές σε όλες τις ψησταριές στην Πάτρα, για το συγκεκριμένο είδος (ψωμί σάντουιτς, γύρος, πατάτες κέτσαπ ή τζατζίκι) δεν υπερβαίνουν τα 3,80 ευρώ.

Ο πελάτης, όπως μεταδίδει το flamis.gr, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στην απόδειξη, και ρώτησε την υπάλληλο αν έχει γίνει λάθος.

«Κύριε το γράφουμε και στον κατάλογό μας, το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ» ήταν η απάντηση, με τον «τσουρουφλισμένο» πελάτη να πληρώνει το λογαριασμό και να φεύγει.

Δείτε την απόδειξη

.

Ο πελάτης αποφάσισε να τραβήξει φωτογραφία την απόδειξη και να την ανεβάσει σε διαδικτυακό του λογαριασμό, με τα σχόλια να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Eικόνα από flamis.gr

Ο καταστηματάρχης ήταν απόλυτα νόμιμος αφού έγραφε στον κατάλογό του αλλά και στον τιμοκατάλογο στις εταιρείες διανομής φαγητού πως το σάντουιτς με γύρο κοστίζει 6,60 ευρώ. Σε καταστήματα εκτός κέντρου, 6,60 κοστίζει η μερίδα γύρο με τριπλάσια ποσότητα κρέατος, πατάτες, τζατζίκι, ντομάτα, ζυμαράκια κλπ.

Σε άλλο κατάστημα στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα  η μερίδα με γύρο κοστίζει 8 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από τσιμπημένες, γι’ αυτό και έχει αυξηθεί η κίνηση στα παραδοσιακά «σαντουιτσάδικα» αφού ένα απλό σάντουιτς με λουκάνικο, ή μπιφτέκι ή ακόμη και σουβλάκι δεν ξεπερνά τα 3 ευρώ.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024