
Γιάννης Πάριος: «Δώσε μου λιγάκι ουρανό»
Ο σπουδαίος ερμηνευτής τις τελευταίες μέρες του Απρίλη μας περιμένει για να γίνουμε μαζί του μια μεγάλη μουσική παρέα.
Ο Γιάννης Πάριος έρχεται για δύο μοναδικές συναυλίες την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.
Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης θα μας χαρίσει δύο αξέχαστες βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.
Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει να τραγουδήσουμε μαζί του τις αμέτρητες παλιές και νέες του επιτυχίες! Μαζί του θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε, θα ονειρευτούμε και θα νοσταλγήσουμε.
Info
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ – Δώσε μου λιγάκι ουρανό
«ΘΕΑΤΡΟΝ» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Διεύθυνση: Πειραιώς 254, Ταύρος
Ημέρες & ώρες
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Απριλίου στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων
VIP 60€ – Α ζώνη 50€ – Β ζώνη 40€ – Εξώστης 25€
Εισιτήρια προπωλούνται
- https://www.viva.gr/tickets/music/giannis-parios-4/
- Στα καταστήματα Public & Media Markt
Πληροφορίες: 2109213310
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφυγή κατά Δεμίρη, «εκθέσατε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ





