Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Nightwish: Σταματούν τις ζωντανές εμφανίσεις τους - Η απρόσμενη ανακοίνωσή τους

Nightwish: Σταματούν τις ζωντανές εμφανίσεις τους – Η απρόσμενη ανακοίνωσή τους

Η συναυλία τους στο Releash Athens θα είναι μία από τις τελευταίες τους

Μια ανακοίνωση που έχει δυσαρεστήσει τους φανς τους έκαναν οι Nightwish.Όπως γνωστοποίησε το θρυλικό συγκρότημα αποσύρεται από τις περιοδείες για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα.

Αυτό σημαίνει ότι η εμφάνισή τους στο Release Athens στις 7 Ιούνιου θα είναι από τις τελευταίες τους. Στην ίδια ανακοίνωση, οι Φινλανδοί τονίζουν ότι η απόφαση αυτή είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον τους και πως δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της Floor ή με άλλα μεμονωμένα project τους.

Πάντως, μπορεί να σταματούν τα lives τους αλλά εντός της επόμενης χρονιάς θα κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Nightwish

«Καθώς η περιοδεία «Human :ll: Nature – World Tour» πλησιάζει στο τέλος της, νιώθουμε ότι τώρα είναι η ώρα να σας πούμε για τα σχέδιά μας για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας.

Μετά τα προγραμματισμένα σόου για τον Ιούνιο του 2023, θα σταματήσουμε για ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις, και δεν θα κάνουμε περιοδεία για το επόμενο άλμπουμ.

Οι λόγοι για αυτήν την απόφαση είναι προσωπικοί, αλλά, όλοι συμφωνούμε, πως αυτή η κίνηση είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία και το μέλλον του συγκροτήματος. Να είστε βέβαιοι ότι μας αρέσει ακόμα να δουλεύουμε μαζί και αυτή η απόφαση δεν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη της Floor ή με άλλα μεμονωμένα έργα μας.

Ωστόσο, ένα άλμπουμ με 12 νέα τραγούδια θα δει το φως της ημέρας το 2024, όπως και τρία βίντεο! Το συγκρότημα είναι αισιόδοξο για αυτή τη νέα επερχόμενη μουσική περιπέτεια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024