Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος ο αντικαταστάτης του Ινζάγκι στην Ίντερ

Έτοιμος ο αντικαταστάτης του Ινζάγκι στην Ίντερ

Η Ίντερ απογοητεύει και ο Ινζάγκι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν. Πρώην παίκτης των νερατζούρι ετοιμάζεται να αναλάβει σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Η Ιντερ φέτος βρίσκεται σε απογοητευτική πτώση, με τελευταίο επεισόδιο την ισοπαλία με την Σαλερνιτάνα. Βρίσκεται 5η στην κατάταξη στη Serie A και δίνει μάχη για να προλάβει την 4άδα που δίνει εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν, μαζί με τις Ρόμα, Μίλαν και Αταλάντα.

Το… μάρμαρο αναμένεται να πληρώσει ο Σιμόνε Ινζάγκι που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα αποτελέσει παρελθόν από το Μιλάνο μετά τη λήξη της σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός κάθισε στον πάγκο της Ίντερ για δύο σεζόν και σε 93 ματς είχε ποσοστό νικών 62% (57Ν-17Ι-19Η), ωστόσο η απουσία πρωταθλητισμού από το κλαμπ του Μιλάνο δεν αντέχεται.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport η απόφαση αλλαγής προπονητή είναι ειλημμένη και πρώτος στη λίστα για να τον αντικαταστήσει είναι ο παλιός αστέρας της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει γίνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση, ωστόσο εμπόδιο αναμένεται να αποτελέσει η νυν ομάδα του Κονσεϊσάο.

Ο 48χρονος Πορτογάλος είναι προπονητής τη Πόρτο και δεσμεύεται με τον σύλλογο μέχρι και το 2024 με συμβόλαιο. Χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των Δράκων με τους οποίους έχει κατακτήσει από το 2017 τρία πρωταθλήματα και είναι σχεδόν απίθανο να τον αφήσουν αν φύγει χωρίς πολύ σοβαρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο ίδιος ενδιαφέρεται πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ίντερ από το πόστο αυτό και είχε φτάσει πολύ κοντά το 2021, μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τους νερατζούρι. Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει τελικά η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων ομάδων, άλλοι υποψήφιοι στη λίστα των ανθρώπων της Ίντερ είναι ο Τιάγκο Μότα και ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, που παρουσιάζει εξαιρετικό έργο στην Premier League με την Μπράιτον.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024