Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκαίνια στο νέο Μπερναμπέου με…Κριστιάνο για τη Ρεάλ

Εγκαίνια στο νέο Μπερναμπέου με…Κριστιάνο για τη Ρεάλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να ταράξει τα νερά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κάνοντας εγκαίνια στο νέο Μπερναμπέου, φέρνοντας πρώτο αντίπαλο τον Κριστιάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο. Το Μπερναμπέου θα φορέσει τα καλά του, για να υποδεχθεί στα εγκαίνια… τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τον θρύλο της «Βασίλισσας», που αγωνίζεται πλέον στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, θέλει να φέρει ως πρώτο αντίπαλο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ένα φιλικό που σκέφτεται να διοργανώσει ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αλ Νασρ.

Δημοσιεύματα και από την Ισπανία και από τη Σαουδική Αραβία «έρχονται» στο φως και φανερώνουν το σχεδιασμό για το μεγάλο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο πλέον Μπερναμπέου η Ρεάλ θέλει να μπει με έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος σε όσους τυχερούς καταφέρουν να βρουν ένα από τα μαγικά εισιτήρια για την πρεμιέρα. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να φέρει στο νέο της «σπίτι» τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που φόρεσε ποτέ την φανέλα των «Μερένχες»!

Η φήμη της διεξαγωγής του αγώνα είναι πολύ πιθανόν να γίνει πραγματικότητα με τον Πέρεθ και τον ιδιοκτήτη της Αλ Νασρ να έχουν ήδη συναντηθεί, προκειμένου να δρομολογήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την ενδεχόμενη επιστροφή του, στο νέο Μπερναμπέου, θα κάνει τους φίλους της Ρεάλ να θυμηθούν τα 450 γκολ που σημείωσε με την φανέλα της, που τον φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας των σκόρερ και τις αξέχαστες στιγμές που τους χάρισε στα 9 χρόνια που φόρεσε τα «λευκά».

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024