Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-2: Έκοψαν τη… φόρα των «κανονιέρηδων» οι «κόκκινοι»

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-2: Έκοψαν τη… φόρα των «κανονιέρηδων» οι «κόκκινοι»

Η Άρσεναλ ήταν κοντά σε ένα μεγάλο διπλό, όμως η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) στο «Άνφιλντ» χάρη σε τέρμα του Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Έπειτα από επτά σερί θετικά αποτελέσματα η Άρσεναλ άφησε βαθμούς στο «Άνφιλντ», μένοντας ισόπαλη με σκορ 2-2 με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι κανονιέρηδες που προηγήθηκαν με 2-0 νωρίς στο ματς είδαν τους κόκκινους να μειώνουν αρχικά και λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να παίρνουν την ισοπαλία χάρη στο τέρμα του Ρομπέρτο Φιρμίνο. Έτσι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα παραμένει πρώτη με 73 βαθμούς και το +6 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι που έχει ματς λιγότερο, ενώ το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ είναι στην 8η θέση με 44 πόντους.

To παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Άρσεναλ που κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ σε διάστημα είκοσι λεπτών. Αρχικά ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό κάνοντας το 1-0, ενώ ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 28′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Λίβερπουλ δεν το έβαλε κάτω, πίεσε και μπόρεσε να βρει ένα τέρμα σε καθοριστικό σημείο, λίγο πριν το ημίχρονο. Δράστης ήταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο 42′, βρίσκοντας τον τρόπο να μειώσει σε 2-1. Σκορ που ήταν και αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στο 52′ όμως δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα. Πάντως οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν το έβαλαν κάτω και μπόρεσαν να ισοφαρίσουν εν τέλει με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 87ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024