
Δερβίσης: «Πάμε για το 2-0»
Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε για την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους στο δεύτερο παιχνίδι.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Παναθηναϊκού στο Παπαστράτειο, έκανε το 1-0 στα πλέι οφ και πήγε το σερί στο 49-0, με τη διαφορά να συνεχίζει να… μη βλέπει στο μέτρο τον αντίπαλό του.
Από εκεί και πέρα, στην καλή άμυνα που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, στάθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δερβίσης.
Ο έμπειρος άσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη να πάει στην έδρα του Παναθηναϊκού για το 2-0, τη Μεγάλη Δευτέρα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σήμερα, παίξαμε μια πάρα πολύ καλή άμυνα. Τα πέντε γκολ που δεχθήκαμε, με λίγη περισσότερη συγκέντρωση, μπορεί να ήταν και λιγότερα.
Η ταχύτητα της επίθεσης ξεκίνησε από την πολύ καλή άμυνα, όντως σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί, βρίσκαμε γκολ και στον παραπάνω και στα ίσια.
Πάντα, τα επίσημα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα, προετοιμαζόμαστε για αυτά, κάθε αντίπαλο τον σεβόμαστε. Παίζουμε πάλι, τη Μεγάλη Δευτέρα, θέλουμε να κάνουμε το 2-0».
- Είναι απειλή για το περιβάλλον η εξόρυξη άμμου; Τι απαντά ο ΟΗΕ
- Στολίσκος για τη Γάζα: Άγνωστο πλοίο πλησιάζει τα πλοιάρια, λέει ακτιβιστής που συμμετέχει στην αποστολή
- Η Fed μέσα από τις δηλώσεις του Κέβιν Γουόρς
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ σκοτώνεται σε ισραηλινή επίθεση
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
