Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκολ και θέαμα στο «Φρίουλι» (2-2) – «Φρένο» στη Φιορεντίνα από την Σπέτσια (1-1)

Γκολ και θέαμα στο «Φρίουλι» (2-2) – «Φρένο» στη Φιορεντίνα από την Σπέτσια (1-1)

Η Ουντινέζε ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τη Μόντσα ενώ η Σπέτσια… έκοψε τη φόρα της Φιορεντίνα παίρνοντας ισοπαλία με 1-1.

Ουντινέζε και Μόντσα έπαιξαν χωρίς άγχος και πρόσφεραν θέαμα, γκολ και συγκινήσεις στο «Φρίουλι», στην εναρκτήρια αναμέτρηση του Σαββάτου (8/4) για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Μακριά από την εμπλοκή σε… επικίνδυνες καταστάσεις οι αντίπαλοι αγωνίστηκαν ελεύθερα κι αυτό συντέλεσε σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, με τους γηπεδούχους «Φριουλάνι» να σώζουν τον ένα βαθμό στις καθυστερήσεις και από τα 11 βήματα, παρότι προηγήθηκαν.

Ο Σάντι Λόβριτς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αντρέα Σοτίλ στο 18ο λεπτό, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται 1-0. Στις αρχές του δεύτερου όμως οι φιλοξενούμενοι του Ραφαέλε Παλαντίνο αιφνιδίασαν τους «Μπιανκονέρι» και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Αντρέα Κολπάνι στο 48΄ πέρασαν μπροστά με το γκολ του Νικολό Ροβέλα στο 56΄.

Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι φάνηκε ότι θα έφευγε με το «διπλό», αλλά στις καθυστερήσεις η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι που, ψύχραιμα, μετέτρεψε σε γκολ ο Μπέτο διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρεθ (83′ Τοβέν), Εχιζίμπουε (68′ Εμποσέλε), Ουντότζι, Λόβριτς (80′ Αρσλάν), Γουάλας, Σάμαρτζιτς (68′ Παφούντι), Σαξές (83′ Νεστορόφσκι), Μπέτο

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Άντοφ (60′ Καλντιρόλα), Πάμπλο Μάρι, Ίτζο, Τσιούρια, Αουγκούστο, Ροβέλα (80′ Μπαρμπέρις), Πεσίνα, Κολπάνι (67′ Μπιριντέλι), Σένσι (60’Πετάνια), Βαλότι (80′ Ματσίν)

«Φρένο» στην Φιορεντίνα των πέντε διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις (συνεχίζει και στο Conference League) έβαλε η Σπέτσια, με το 1-1 που απέσπασε σήμερα στο «Αρτέμιο Φράνκι», για την 29η αγωνιστική της Serie A.

Οι «βιόλα», που την περασμένη Τετάρτη επιβλήθηκαν 2-0 της Κρεμονέζε εκτός και ουσιαστικά «κλείδωσαν» την παρουσία τους στον τελικό του Coppa Italia (απομένει η ρεβάνς στην έδρα τους), προηγήθηκαν με αυτογκόλ στο 25΄, αλλά δεν χάρηκαν πολύ το προβάδισμα, μιας και οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» μέσα σε 8 λεπτά.

Η Σπέτσια μποεί να έχει μία μόλις νίκηη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-4-1), παρ΄ όλα αυτά απέχει 7 βαθμούς από την 18η Βερόνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να αισθάνεται «άνετα», όσον αφορά το μέλλον της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντοντό, Ίγκορ, Μαρτίνες, Μπιράγκι, Μανδραγόρα (81′ Ντούνκαν), Καστροβίλι (71′ Μπαράκ), Ικονέ (60′ Γκονζάλες), Σοτίλ (60′ Μπρέκαλο), Μποναβεντούρα, Καμπράλ (81′ Γιόβιτς)

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Αμπάντου, Νικολάου, Βισνιέφσκι, Μπουράμπια, Ζουρκόφσκι, Έκνταλ (76′ Εσπόζιτο), Γκιασί (77′ Σομουρόντοφ), Μαλντίνι (65′ Σιπότ), Ενζολά (89′ Βέρντε)

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024