Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Mπαλτάκος μαρτυρά και μόνος του πόσο επικίνδυνος είναι!

O Mπαλτάκος μαρτυρά και μόνος του πόσο επικίνδυνος είναι!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Τι μας είπε δηλαδή ο κ. Μπαλτάκος. Ότι ανακοινώσαμε τον τελικό, αλλά πέρα από τη ΚΟΠ, δεν έχουμε μιλήσει με την Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διοργάνωση του!

Στην ΕΠΟ δεν χρειάζεται να κάνεις ρεπορτάζ, για να αποδειχθεί πόσο επικίνδυνος και πόσο ανακόλουθος είναι ο πρόεδρός της Παναγιώτης Μπαλτάκος. Δεν χρειάζεται καν, να σηκώσεις το κινητό σου και να μάθεις τι συμβαίνει στην Ομοσπονδία, καθώς ο κυρ Τάκης τα μαρτυρά όλα μόνος του!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ την Παρασκευή έλεγε με κάθε επισημότητα: «Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Μάϊου 2023 στο γήπεδο «ΓΣΠ» στη Λευκωσία».

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μία μέρα μετά, σε συνέντευξη του στον Supersport Fm 104.0 είπε: «Εμείς έχουμε συμφωνήσει με την ΚΟΠ. Πρέπει να υπάρξουν και άλλες διαδικασίες γιατί και η Αστυνομία πρέπει να πει την άποψή της. Δεν έχουμε ακόμη κάποια εξέλιξη. Όταν απαντήσει εάν μπορεί να τον αστυνομεύσει, τότε θα γίνει. Αν δεν δώσει άδεια, δεν μπορεί να γίνει αγώνας…»

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Ουγκάντα. Τι μας είπε δηλαδή ο κ. Μπαλτάκος. Ότι ανακοινώσαμε τον τελικό, αλλά πέρα από τη ΚΟΠ, δεν έχουμε μιλήσει με την Αστυνομία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη διοργάνωση του! Δεν έχουμε ακολουθήσει καν τις διαδικασίες…

Αφελής ή επικίνδυνα άσχετος;

Πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Πως γίνεται να ανακοινώνει τη διοργάνωση του κορυφαίου αγώνα που είναι στην επιστασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να μην έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες; Πως γίνεται να μην έχει πάρει το «πράσινο φως» από όλους τους φορείς; Με ποιες άλλες Κυπριακές αρχές έχει μιλήσει εκτός της ΚΟΠ για τη διοργάνωση του τελικού;

Πρέπει να είσαι αφελής ή επικίνδυνα άσχετος για να ανακοινώνεις επίσημα τη διοργάνωση ενός τελικού, χωρίς να έχεις κανονίσει όλα τα διαδικαστικά με τους αρμόδιους φορείς. Όταν λες ότι εκεί θα γίνει ο αγώνας, πρέπει να έχεις φιξάρει όλες τις λεπτομέρειες, όλα τα ζητήματα, όλες τις παραμέτρους για να φτάσεις στην ανακοίνωση!

Αλλά για τον Μπαλτάκο, αυτά είναι λεπτομέρειες. Και με την ίδια ευκολία που η ΕΠΟ δίνει τον τελικό στην Κύπρο, με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ο ηγετικός της παράγοντας λέει ευθαρσώς: «Τα πάντα θα αποφασιστούν μετά από την εισήγηση της Αστυνομίας. Όταν μάθουμε αυτά, τότε θα μπούμε σε λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια.»

Ομολογεί δηλαδή ότι δεν έχει μιλήσει με την κυπριακή Αστυνομία, η οποία είναι και αυτή που θα δώσει την τελική έγκριση. Εγκριση βέβαια που ουδέποτε πήρε η ΕΠΟ, ούτε καν και η ΚΟΠ.

Και θα τολμήσω μία πρόβλεψη… Επειδή δεν θα δεχθούν τη διοργάνωση του τελικού στην Κύπρο, ο αγώνας θα γίνει στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την ασχετοσύνη του προέδρου της ΕΠΟ.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024