Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Παραμένει στο... κυνήγι της Άρσεναλ

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Παραμένει στο… κυνήγι της Άρσεναλ

Περίπατος στο Σεντ Μέρις Στέιντιουμ για την Μάντσεστερ Σίτι που διέλυσε την Σαουθάμπτον με 4-1 και παραμένει στο κυνήγι της Άρσεναλ για την πρωτιά της Premier League.

Αγριεμένοι οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν με 4-1 της ουραγού Σαουθάμπτον με τους Χάαλαντ και Γκρίλις να κινούν τα νήματα για τους Πολίτες.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έδειξε έλεος στη Σαουθάμπτον, επικρατώντας με 4-1, στο Saint Mary’s, χάρη σε δύο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα οποία έφτασε τα 30 στην Premier League, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. O άνθρωπος… γκολ της Σίτι ξεπέρασε τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα που τον είχε αφήσει εκτός στη νίκη με το ίδιο σκορ (4-1) επί της Λίβερπουλ το περασμένο Σάββατο.

Αφού πρώτα άνοιξε το σκορ στο 45′ με κεφαλιά, ο Έρλινγκ Χάαλαντ πέτυχε και το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 68′ με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μετά από σέντρα του Γκρίλις, σε ένα… μαγικό γκολ!

:Νωρίτερα, στο 58′  ο Γκρίλις είχε κάνει το 2-0. Η Σαουθάμπτον μείωσε σε 3-1 στο 72′ με τον Μάρα, για να διαμορφώσει με πέναλτι το τελικό σκορ στο 75′ ο Χουλιάν Άλβαρες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε τους 67 βαθμούς και παραμένει στη δεύτερη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η ουραγός Σαουθάμπτον παρέμεινε στους 23 βαθμούς.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024