Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ΟΦΗ διέλυσε την Λαμία (4-1)

Ο ΟΦΗ διέλυσε την Λαμία (4-1)

Εύκολη νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τη Λαμία στο Γεντί Κουλέ για την 3η αγωνιστική των playouts της Superleague, σε έναα ματς πολύ σημαντικό για τους φιλοξενούμενους που έτρεχαν ένα σημαντικό αήττητο σερί και ήθελαν να ξεμπερδεύουν με τα σενάρια υποβιβασμού.

Από την άλλη ο ΟΦΗ μπορεί να ήταν βαθμολογικά άνετος, αλλά δεν χαρίστηκε στιγμή στη Λαμία. Πολλοί πίστεψαν όταν η ομάδα του Βόκολου προηγήθηκε με 1-0 με τον Μαρτίνες (21′), πως οι Φθιώτες θα έκαναν ένα ακόμα κόλπο γκρόσο και θα έφευγαν με βαθμό ή βαθμούς από την Κρήτη. Αλλά η… μπάλα, ό,τι έδωσε στη Λαμία στο προηγούμενο ματς και τη νίκη επί του Παναιτωλικού με δύο γκολ σε δύο λεπτά, της το πήρε πίσω στο Γεντί Κουλέ.

Οι παίκτες του Νταμπράουσκας με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά με τους Ντίκο (42′) και Μεγιάδο (45′), πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 2-1, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη με την ανατροπή που κατάφεραν.

Το δεύτερο μέρος ήταν σκληρό και με λιγότερες φάσεις στο ξεκίνημά του. Ο Βόκολος προσπάθησε να βοηθήσει τη Λαμία με τέσσερις αλλαγές μαζεμένες και εν μέρει το κατάφερε κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική.

Αποκορύφωμα ήταν η φάση του 63′ με τον Βέργο να βγαίνει τετ α τετ και τον Μανδά να αντιδρά υπέροχα και να στέλνει την μπάλα κόρνερ. Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ κυριάρχησε και πάλι, βρήκε αρκετούς χώρους λόγω της άμυνας της Λαμία ςπου είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο στην προσπάθεια για ισοφάριση και μετέτρεψε τη νίκη σε θρίαμβο.

Ο Τοράλ χτύπησε δύο φορές στο 78′ και το 82′ μετά από πάσες των Λάρσον και Μοσκέρα αντίστοιχα και έκανε το τελικό 4-1, δίνοντας μεγάλη χαρά στον κόσμο του ΟΦΗ και βιθύζοντας τη Λαμία στο άγχος, αφού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία του ΠΑΣ με τον Ατρόμητο ενώ ίσως δει κάποιον από τους Λεβαδιακό ή Ιωνικό να την προσπερνούν στο τέλος την αγωνιστικής και να την ρίχνουν εκ νέου στη ζώνη του υποβιβασμού.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024