Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: «Μίλησαν» Μέσι και Ντοναρούμα

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: «Μίλησαν» Μέσι και Ντοναρούμα

Σε ένα ακόμα ματς η Παρί παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου. Ο Μέσι σκόραρε μετά από ένα μήνα και Ντοναρούμα έστησε μπλόκο στους παίκτες της Νις, με τους Παριζιάνους να νικούν μετά από δύο σερί ήττες (2-0).

Η Νις υποδέχτηκε την Παρί σεν Ζερμέν για την 30η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Παριζιάνους πεισμωμένους από τις δύο σερί ήττες από Λυών και Λανς.

Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 22’ στην κεφαλιά του Περέιρα, με τον γρίφο του γκολ να λύνεται από το πρώτο γκολ του μέση μετά από ένα μήνα για την Παρί. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νούνο Μέντες και άνοιξε το σκορ στο 26’.

Από εκεί και πέρα η Νις ανέβηκε και έψαξε το γκολ, αλλά ο Ντοναρούμα ήταν εντυπωσιακός και δύο φορές κράτησε το μηδέν στις προσπάθειες των Πέπε (42’) και Μοφί (45’) με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου για την Παρί.

Η Νις συνέχισε να είναι πιεστική με τον Ντάντε να βλέπει την τύχη να του γυρνά την πλάτη, αφού… σημάδεψε το δοκάρι σε προσπάθεια του από κοντινή απόσταση στο 51’ και αμέσως μετά στο 52’ τον Ντοναρούμα να σταματά εκ νέου τον Πεπέ, όπως έκανε και στο 72’ σε προσπάθεια του Τοντιμπό.

Και επειδή η μπάλα… τιμωρεί, ήρθε ο Σέρχιο Ράμος στο 76’ να μετατρέψει ένα κόρνερ του Μέσι σε ασίστ, κάνοντας το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Παρί πλέον έφτασε τους 69 βαθμούς μετά από 30 ματς διατηρώντας το +6 από τη δεύτερη Λανς (63β) και το +9 από την τρίτη Μαρσέιγ που έχει όμως ματς λιγότερο αφού αγωνίζεται αύριο (9/4).

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024