Νις – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: «Μίλησαν» Μέσι και Ντοναρούμα
Σε ένα ακόμα ματς η Παρί παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενόμενου. Ο Μέσι σκόραρε μετά από ένα μήνα και Ντοναρούμα έστησε μπλόκο στους παίκτες της Νις, με τους Παριζιάνους να νικούν μετά από δύο σερί ήττες (2-0).
Η Νις υποδέχτηκε την Παρί σεν Ζερμέν για την 30η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Παριζιάνους πεισμωμένους από τις δύο σερί ήττες από Λυών και Λανς.
Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και είχαν δοκάρι στο 22’ στην κεφαλιά του Περέιρα, με τον γρίφο του γκολ να λύνεται από το πρώτο γκολ του μέση μετά από ένα μήνα για την Παρί. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Νούνο Μέντες και άνοιξε το σκορ στο 26’.
Από εκεί και πέρα η Νις ανέβηκε και έψαξε το γκολ, αλλά ο Ντοναρούμα ήταν εντυπωσιακός και δύο φορές κράτησε το μηδέν στις προσπάθειες των Πέπε (42’) και Μοφί (45’) με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου για την Παρί.
Η Νις συνέχισε να είναι πιεστική με τον Ντάντε να βλέπει την τύχη να του γυρνά την πλάτη, αφού… σημάδεψε το δοκάρι σε προσπάθεια του από κοντινή απόσταση στο 51’ και αμέσως μετά στο 52’ τον Ντοναρούμα να σταματά εκ νέου τον Πεπέ, όπως έκανε και στο 72’ σε προσπάθεια του Τοντιμπό.
Και επειδή η μπάλα… τιμωρεί, ήρθε ο Σέρχιο Ράμος στο 76’ να μετατρέψει ένα κόρνερ του Μέσι σε ασίστ, κάνοντας το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Η Παρί πλέον έφτασε τους 69 βαθμούς μετά από 30 ματς διατηρώντας το +6 από τη δεύτερη Λανς (63β) και το +9 από την τρίτη Μαρσέιγ που έχει όμως ματς λιγότερο αφού αγωνίζεται αύριο (9/4).
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- «Στα κρίσιμα, σε ποιον δίνεις την μπάλα για το νικητήριο σουτ;» – Τι είπε ο ΜακΚόλουμ για τον Ολυμπιακό
- Τι ισχύει για το επόμενο Champions League: Τα δεδομένα για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμά της ενόψει του Final 4 του Basketball Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442