Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιασικεβίτσιους: Η ομάδα που τον εντυπωσίασε στη Euroleague

Γιασικεβίτσιους: Η ομάδα που τον εντυπωσίασε στη Euroleague

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την ομάδα που τον εντυπωσίασε περισσότερο στην φετινή Euroleague, με μόλις μία αγωνιστική να απομένει στη διοργάνωση.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με την Euroleague να φτάνει στο τέλος της κανονικής της διάρκειας και τα playoffs προ των πυλών, δήλωσε πως η ομάδα που τον εντυπωσίασε φέτος ήταν η Ζαλγκίρις Κάουνας, που του προκάλεσε έκπληξη με τις εμφανίσεις της.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε περάσει από τους Λιθουανούς τόσο ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής, πριν πάει στη Βαρκελώνη και με αυτή του τη δήλωση δείχνει την αγάπη του στην πρώην ομάδα του, που θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την είσοδο στην οκτάδα.

Ο Σάρας είπε χαρακτηριστικά: «Ποια ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου; Αν έπρεπε να διαλέξω μια, θα έλεγα τη Ζαλγκίρις. Κανείς δεν τους περίμενε. Είμαι πολύ περήφανος που το λέω αυτό, διότι είμαι μεγάλος fan τους.

Είμαι περήφανος που η Ζαλγκίρις παλεύει σε αυτή την κούρσα. Πιστεύω πως οι περισσότεροι δεν τους περίμεναν, ειδικά από τότε που τραυματίστηκε ο Κίναν Έβανς».

«Νομίζω πως έπαιξαν πολλά ματς με αυταπάρνηση. Είναι μαχητές και θυσιάζονται. Είναι το τέλειο παράδειγμα μαχητικού μπάσκετ. Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα που πετυχαίνει η Ζαλγκίρις», πρόσθεσε ακόμη ο Λιθουανός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024