Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά μόνο στο Μπαλτακιστάν! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα τελικό στη Λευκωσία, αλλά ο Μπαλτάκος τώρα λέει ότι δεν είναι σίγουρο λόγω αστυνομίας

Αυτά μόνο στο Μπαλτακιστάν! Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα τελικό στη Λευκωσία, αλλά ο Μπαλτάκος τώρα λέει ότι δεν είναι σίγουρο λόγω αστυνομίας

Σηκώνεις τα χέρια ψηλά πλέον με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου! Νέος διασυρμός με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ναι, το κατάφεραν και αυτό! Απόδειξη της ανικανότητας τους, στην καλύτερη των περιπτώσεων! Ανακοίνωσαν επίσημα τελικό Κυπέλλου στην Λευκωσία αλλά σήμερα κατάλαβαν πως μπορεί και να μην γίνει τελικά!

Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν φρόντισαν να συμφωνήσουν με την Αστυνομία της Λευκωσίας! Όπως θα έκανε τελικό ο Μπαλτάκος στη… Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, την Γερμανία και την Αυστραλία έτσι… έκανε και στην Λευκωσία. Χωρίς να ρωτήσει τους αρμόδιους!

Η Αστυνομία της Λευκωσίας δεν έχει ιδέα! Τι λέει ο Μπαλτάκος; Πως συμφώνησαν με την Ομοσπονδία της Κύπρου! Μόνο. Και τώρα μπορεί και να μη γίνει στη Λευκωσία ο τελικός. Ντροπή, για γέλια και για κλάματα και ακόμη δεν έχει παραιτηθεί κανείς..

Απολαύστε τις δηλώσεις του Μπαλτάκου (στον Supersport Fm 104.0):

«Εμείς έχουμε συμφωνήσει με την ΚΟΠ. Πρέπει να υπάρξουν και άλλες διαδικασίες γιατί και η Αστυνομία πρέπει να πει την άποψή της. Δεν έχουμε ακόμη κάποια εξέλιξη. Όταν απαντήσει εάν μπορεί να τον αστυνομεύσει, τότε θα γίνει. Αν δεν δώσει άδεια, δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Αυτό ισχύει σε κάθε χώρα και πόλη. Η ΚΟΠ θα κάνει τις σχετικές ενέργειες, φαντάζομαι εντός των προσεχών ημερών. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά περιμένουμε το τυπικό».

Για την επιλογή του να διεξαχθεί ο τελικός στην Κύπρο ο Μπαλτάκος είπε:

«Από πέρσι τον Ιούλιο όταν είχα εκλεγεί, είχαμε πει ότι ο τελικός πρέπει να γίνεται και εκτός Ελλάδας οπουδήποτε υπάρχει ελληνισμός. Πρώτη επιλογή ήταν η Κύπρος και επειδή είναι η πρώτη φορά που παίρνει η ΕΠΟ μια τέτοια απόφαση. Έπρεπε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο να γίνει στην Αυστραλία ή σε κάποια άλλη χώρα που υπάρχουν αρκετοί Έλληνες.

Μιλήσαμε και με την αγγλική Ομοσπονδία για τον τελικό, το δέχθηκαν όμως εμείς προτιμήσαμε την Κύπρο. Σκεφτήκαμε ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση ελληνισμού είναι στην Κύπρο και είναι και το πιο εύκολο», τόνισε ενώ ανέφερε πως δεν υπήρξε αρνητική ψήφος αλλά ένα «παρών».

Τέλος, ο Μπαλτάκος υποστήριξε για τα εισιτήρια:

«Τίποτε από αυτά δεν είναι αποφασισμένο, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν έχει εκφραστεί. Μπορεί να χωράει 22 χιλιάδες φιλάθλους το γήπεδο, όμως θα πρέπει να έχουμε και την θέση της αστυνομίας.

Τα πάντα θα αποφασιστούν μετά από την εισήγηση της Αστυνομίας. Όταν μάθουμε αυτά, τότε θα μπούμε σε λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια. Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να προτείνει η Αστυνομία να μην έρθουν οργανωμένοι φίλαθλοι από την Ελλάδα. Εξάλλου αυτό δεν μπορείς να το ελέγξεις, μπορεί να έρθουν ατομικά».

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024