Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΕΠΟ: Συνεχίζεται το σόου από τα… παρατράγουδα της «Εξυγίανσης»

ΕΠΟ: Συνεχίζεται το σόου από τα… παρατράγουδα της «Εξυγίανσης»

Στα γραφείο της ΕΠΟ υπήρξε κι άλλο φραστικό επεισόδιο πριν από μερικές μέρες – Ποιοι ήταν οι πρωταγωνιστές;

Στην ΕΠΟ γίνεται το… έλα να δεις από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος και όλα τα… παρατράγουδα της «Εξυγίανσης». Μετά το επεισόδιο που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας με το μέλος της ΕΠΣ Αχαϊας, Κ. Ντάσιο, ο δεύτερος ενεπλάκη και σε ακόμη ένα… σόου.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες στα γραφείο της ΕΠΟ υπήρξε νέο φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή ξανά το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Αχαϊας και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδη.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ο Κουπτσίδης διαμαρτυρήθηκε για την «ανευ αντικειμένου» καθημερινή παρουσία του Ντάσιου στα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε να ληφθούν μέτρα.

Μάλιστα, προχώρησε και σε επόμενο βήμα, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα το οποίο θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 7 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο Τάκης Μπαλτάκος, ενεπλάκη σε επεισόδιο με τον Ντάσιο, επειδή ζήτησε από τους υπεύθυνους φύλαξης των γραφείων της ΕΠΟ να τον ενημερώσουν (το Ντάσιο) ότι η παρουσία του στο χώρο θα πρέπει να περιοριστεί στη μισή ώρα.

Ο Ντάσιος εισήλθε στο προεδρικό γραφείο φωνάζοντας και ο Μπαλτάκος τον προειδοποίησε ότι αν δεν αποχωρήσει θα ζητήσει να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία για διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Λέγεται, ότι μετά από το επεισόδιο αυτό, οι τόνοι στις μεταξύ τους σχέσεις έπεσαν και ο πολυπράγμων Ντάσιος επανήλθε στην κανονικότητα με τις καθημερινές παρουσίες στην ΕΠΟ, -έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση το γραφείο του Φιλιππούση-, όπως συμβαίνει από τον Μάρτιο του 2021, όποτε η ομοσπονδία πέρασε στην κιτρινόμαυρη σφαίρα επιρροής.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024