Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ραφαήλ Καρυωτάκης: Αποχαιρετά τον «Λεωνίδα» και αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς»

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Αποχαιρετά τον «Λεωνίδα» και αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς»

«Μπορώ να μιλάω ώρες ατέλειωτες για το πόσο με άλλαξε αυτή η δουλειά...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Ραφαήλ Καρυωτάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη «Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Λεωνίδα», μετά τον χωρισμό του με την «Άννα» και τη σύντομη περιπέτειά του με την «Ειρήνη», αφήνει για πάντα την Αρεόπολη και γυρίζει σελίδα στη ζωή του.

Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τα γυρίσματα, στην οποία φαίνεται να κρατά στα χέρια του το σενάριο.

Στη λεζάντα ευχαρίστησε τους συντελεστές της δραματικής σειράς του Mega για την ευκαιρία που του έδωσαν, αλλά και το κοινό για τη στήριξή του.

«Kαι κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω τον Λεωνίδα! Μπορώ να μιλάω ώρες ατέλειωτες για το πόσο με άλλαξε αυτή η δουλειά, πόσα μου πρόσφερε και για τους καταπληκτικούς ανθρώπους που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ανδρέα Γεωργίου Κούλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου! Και σε όλους εσάς για την στήριξη! Εις το επανιδείν», έγραψε.

Η ανάρτησή του

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την αποχώρησή του από τη σειρά για λόγους ανωτέρας βίας. Όπως είχε πει, οι υποχρεώσεις του στην Αθήνα δεν του επιτρέπουν πλέον να απουσιάζει για πολλές ημέρες στην Κύπρο και στη Μάνη όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς.

Επίσης, καλεσμένος στο The 2Night Show αποκάλυψε πως υπήρχαν σκηνές στη «Γη της Ελιάς» που τον δυσκόλεψαν αρκετά. Με τη βοήθεια όμως της Στέφανη Χαραλάμπους (Άννας) κατάφερε να ανταποκριθεί στις κοινές τους ερωτικές σκηνές, που ήταν κάτι που έκανε για πρώτη φορά σαν ηθοποιός.

«Στην αρχή πήγα στην Κύπρο και έπρεπε να προσαρμοστώ σε πολλά. Δεν ήξερα τίποτα, κανέναν και έπρεπε να το κάνω σωστά. Ο ρόλος μου, μου ήταν δύσκολο γιατί ήταν ένας μαζεμένος άνθρωπος ακόμα και με την κοπέλα του δεν έκανε ποτέ κίνηση, έπρεπε να βρω τον χαρακτήρα του. Οι ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολες, η αρχή για μένα ήταν δύσκολη. Σκεφτόμουν μήπως ακουμπήσω κάπου που δεν πρέπει», είπε.

Και πρόσθεσε: «Με τη Στέφανη την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, ήταν και η πρώτη μας ερωτική σκηνή. Βάλαμε όρια με τη Στέφανη, μιλήσαμε, της είπα ότι δεν ξέρω πώς να το κάνω, μου είπε και το πήγαμε χαλαρά».

Sports in

Σε «Βικελίδης» και Νέα Φιλαδέλφεια κρίνεται ο τίτλος του πρωταθλητή

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη που θα τον στέψει πρωταθλητή, ενώ η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στη Λαμία και «δώρο» από τον Άρη για να πανηγυρίσει εκείνη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024