Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταρ του Χόλυγουντ θυμούνται την «πρώτη τους φορά» - Από την Κιμ Καρντάσιαν στη Μαντόνα και τον Ντουέιν Τζόνσον

Σταρ του Χόλυγουντ θυμούνται την «πρώτη τους φορά» – Από την Κιμ Καρντάσιαν στη Μαντόνα και τον Ντουέιν Τζόνσον

Αποκαλύψεις από διάσημους σταρ του Χόλυγουντ

Φως στην πρώτη ερωτική εμπειρία διάσημων ανδρών και γυναικών της σόουμπιζ ρίχνει η εφημερίδα Sun. H Mαντόνα, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Ντουέιν Τζόνσον, η Μπρουκ Σιλντς και άλλοι αποκαλύπτουν πώς έχασαν την παρθενιά τους

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε πρόσφατα πώς έκανε σεξ για πρώτη φορά με τον ηθοποιό του Superman, Ντιν Κέιν. Η 57χρονη ηθοποιός, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Hulu για τη ζωή της, είπε: «Όταν επιτέλους κάναμε σεξ, αμέσως βγήκα τρέχοντας από το δωμάτιο, έτρεξα στον διάδρομο γυμνή, απλά έτρεξα. Δεν ήξερα πού πήγαινα.

«Έτρεξε πίσω μου με το πάπλωμα, με άρπαξε και μου είπε «Πού πας;» Είπε «δεν πάω πουθενά, δεν σε αφήνω, είσαι το ίδιο άτομο».

Ωστόσο η Μπρουκ Σιλντς δεν ήταν η μόνη διάσημη που μίλησε για την πρώτη της ερωτική εμπειρία, με την εφημερίδα Sun να παραθέτει εξομολογήσεις των σελέμπριτι για την πρώτη τους φορά.

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντουέιν Τζόνσον, 50 ετών έχασε την παρθενιά του από μια μαθήτρια γυμνασίου που ονομαζόταν Μαρία στα 14 του… σε κοινή θέα.

«Θα προτιμούσα να μην με είχαν πιάσει οι αστυνομικοί. Δεν έπρεπε να ήμασταν στο πάρκο εξαρχής. Ξαφνικά, ένας μεγάλος προβολέας στράφηκε πάνω μας. Μπαμ. Ακούς τον αστυνομικό να κατεβάζει το παράθυρο και να λέει, «Κυρία, είστε καλά; Θα έλθετε στο αυτοκίνητο;». «Ντύθηκε,πήγε προς το αμάξι. Της είπαν, «Δέχεσαι επίθεση;» Είπε, «Όχι, αυτός είναι ο φίλος μου». Ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης.

Ο σταρ του Χάρι Πότερ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, μίλησε για την πρώτη φορά που έκανε σεξ στα 16 του σε μια συνέντευξή του στο περιοδικό Elle. «Είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που φαίνεται ότι πέρασαν πολύ καλά την πρώτη φορά. Ήταν με κάποια που γνώριζα καλά. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι έκανα πολύ καλύτερο σεξ από τότε, αλλά δεν ήταν τόσο τρομερά ενοχλητικό όπως περιγράφουν άλλοι άνθρωποι».

Ο 33χρονος ηθοποιός αποκάλυψε επίσης σε μια ξεχωριστή συνέντευξη ότι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του ήταν μια πολύ μεγαλύτερή του φίλη αν και δεν αποκάλυψε την ηλικία της, γιατί όπως είπε πολλοί «θα φρίκαραν».

Ο Κρις Έβανς, γνωστός για τον ρόλο του Captain America στο franchise Avengers της Marvel, ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 στο περιοδικό People. Ο 41χρονος σταρ, έκανε κάτι πολύ… αντισυμβατικό αμέσως αφού έχασε την παρθενιά του.

Σε συνέντευξή του είπε: «Έτρεξα στο σπίτι και είπα: «Το έκανα! Δεν ξέρω τι έκανα, αλλά νομίζω ότι το έκανα!» Και ο Κρις πρόσθεσε ότι η μητέρα του ήταν πραγματικά πολύ χαρούμενη που το μοιράστηκε μαζί της. «Νομίζω ότι ήταν χαρούμενη που ήμουν πρόθυμος να το μοιραστώ μαζί της. Νομίζω ότι ως γονιός θέλεις απλώς να έχεις ειλικρίνεια».

Μία άλλη…μαμά του Χόλιγουντ, η Kρις Τζένερ είχε μια πολύ ψύχραιμη αντίδραση όταν η κόρη της Kιμ Καρντάσιαν άφησε να εννοηθεί ότι ήταν έτοιμη να κάνει σεξ για πρώτη φορά. Σε μια συνέντευξη, η 42χρονη σταρ του ριάλιτι, που έγινε μεγιστάνας των επιχειρήσεων, θυμήθηκε: «Έλεγε: «Εντάξει, αυτό θα κάνουμε, θα σε κάνουμε να πάρεις προφυλάξεις»

Σε ένα βιβλίο, η Kιμ είπε ότι η πρώτη της φορά ήταν στα 14 με τον TJ Jackson, τον ανιψιό του αείμνηστου «βασιλιά της ποπ», Mάικλ Τζάκσον. Σύμφωνα με την πρώην νταντά της Κιμ, το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια από το 1994.

Η Mαντόνα τέλος ποτέ δεν απέφυγε το θέμα του σεξ – στην πραγματικότητα, είχε ένα άλμπουμ με το όνομα Erotica και ένα βιβλίο που απλά ονομαζόταν Sex. Η 64χρονη «βασίλισσα της ποπ» αποκάλυψε κάποτε λεπτομέρειες για το πότε έκανε για πρώτη φορά σεξ και πώς νιώθει τώρα για τον σύντροφό της.

Η ίδια εξήγησε: «Μπήκα στην εφηβεία πριν από τα περισσότερα κορίτσια που γνώριζα. Ο εραστής μου όταν ήμουν δεκαπέντε ονομαζόταν Ράσελ και η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν μαζί του.

«Αφού ήμασταν μαζί για αρκετούς μήνες, ήμουν πραγματικά περίεργη να μάθω τι σημαίνει να κάνεις έρωτα. Δεν απογοητεύτηκα. Αλλά η ιδέα ότι ο πρώτος άντρας με τον οποίο κοιμήθηκα είναι τώρα παντρεμένος και έχει πραγματικά παιδιά με διαλύει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024