Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Έλον Μασκ επανέφερε το κλασικό λογότυπο στο Twitter

Ο Έλον Μασκ επανέφερε το κλασικό λογότυπο στο Twitter

Δοκιμή έκανε τελικά ο Έλον Μασκ με τους χρήστες του Twitter αλλάζοντας το λογότυπο του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από μερικές ημέρες, ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, αποφάσισε να αλλάξει το λογότυπο του Twitter. Φυσικά κανένας δεν περίμενε να αλλάξει το κλασικό λογότυπο του Twitter με ένα σκύλο ράτσας Shiba Inu, που συμβολίζει το κρυπτονόμισμα Dogecoin.

Στον απόηχο της εξέλιξης αυτής, το dogecoin έφτασε να κερδίζει πάνω από 30%. Παρόλα αυτά, η αλλαγή του λογοτύπου κράτησε πολύ λίγο, καθώς ήδη οι followers έχουν δει πως το γνωστό κοινωνικό δίκτυο απέκτησε ξανά το παλιό καλό λογότυπο.

Ιδού και η επιβεβαίωση της αλλαγής

Πώς σχολιάστηκε η επαναφορά του λογοτύπου

Το σχόλιο του Έλον Μασκ μετά την αλλαγή στο λογότυπο

Στο πρώτο του tweet μετά την αλλαγή στο λογότυπο, ο Έλον Μασκ ανέβασε ένα meme του Shiba Inu μέσα σε ένα κάμπριο, το οποίο έχει σταματήσει ένας αστυνομικός για έλεγχο. Το Shiba Inu έχει δώσει στον αστυνομικό μία ταυτότητα με το μπλε πουλί στη φωτογραφία και τον ενημερώνει με νόημα πως… «αυτή είναι παλιά φωτογραφία»!

Λίγο αργότερα, ο Μασκ έγραψε «όπως το είχα υποσχεθεί» και παρέθεσε μία παλιότερη, διαδικτυακή του στιχομυθία με τον χρήστη WSBChairman, ο οποίος τον προέτρεπε «απλώς αγόρασε το Twitter και αντικατέστησε το logo του πουλιού με το Doge». «Χαχαχα, αυτό θα ήταν αρρωστημένο» είχε απαντήσει τότε ο Μασκ.

Η τιμή του Dogecoin εκτοξεύθηκε 30% σε 30 λεπτά

Όταν ο Μασκ άλλαξε το λογότυπο, το Dogecoin έφτασε να κερδίζει πάνω από 30%, φτάνοντας τα 0,10 δολάρια, στο υψηλότερο επίπεδο που είχε να βρεθεί από τον Φεβρουάριο και ξεπερνώντας το όριο του 0,10 για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο. Παρόλο που απέχει αρκετά από το υψηλότερο σημείο στην αγορά κρυπτονισμάτων τον Μάιο του 2021, η ανταλλακτική του αξία παραμένει συγκριτικά αυξημένη σε σχέση με τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του.

To Dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε σαν… αστείο το 2013 έχει ανέβει πάνω από 20.000% από το 20220. Βέβαια και το χρονικό σημείο της αλλαγής του λογοτύπου είναι σημαδιακή καθώς γίνεται λίγες ημέρες αφότου οι δικηγόροι του Μασκ ζήτησαν να απορριφθεί η αγωγή ύψους 258 δισ. δολαρίων εναντίον του ιδρυτή της Τέσλα, σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για τη λειτουργία ενός συστήματος πυραμίδας για την υποστήριξη του κρυπτονομίσματος Dogecoin.

O ίδιος ο Μασκ σε tweet είχε γράψει στο παρελθόν πως «το κρυπτονόμισμα είναι πολλά υποσχόμενο και μπορεί να είναι το επόμενο νόμισμα του πλανήτη», όμως είχε καλέσει τον κόσμο να επενδύει τα χρήματα του με πολύ προσοχή. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι κατέχει Dogecoin χωρίς να διευκρινίζει πόσα.

Τόσο ο ίδιος και η Tesla εξακολουθούν να επενδύουν μαζικά σε κρυπτονομίσματα και μάλιστα από το Φεβρουάριο του 2021 η εταιρεία έχει δηλώσει πως πολύ σύντομα θα μπορεί να δεχτεί πληρωμή για τα οχήματα της σε κρυπτονόμισμα.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024