
Μάκης Παπασημακόπουλος: «Είχα μια πολύ περίεργη εμπερία με την υγεία μου»
Ο γνωστός κωμικός ανέφερε πως βάζει τα δικά του όρια στη σάτιρα, ενώ τραβά κόκκινη γραμμή σε ότι σχετίζεται με τον ρατσισμό.
Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε ο Μάκης Παπασημακόπουλος, ο μουσικός – κωμικός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνώρισε δημοσιότητα, μέσα από το διαδίκτυο, μίλησε για τη ζωή του και τους χαρακτήρες που υποδύεται στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.
Ο Μάκης Παπασημακόπουλος ανέφερε πως βάζει τα δικά του όρια στη σάτιρα, ενώ τραβά κόκκινη γραμμή σε ότι σχετίζεται με τον ρατσισμό..
Όλοι μας τραβάμε κόκκινες γραμμές στη ζωή
Όταν η σάτιρα είναι η δουλειά σου θα τραβήξεις κόκκινες γραμμές. Εγώ δεν είμαι καθόλου ok με το ρατσιστικό χιούμορ. Θεωρώ ότι είναι μιας άλλης εποχής που καλώς για μένα έχει αρχίσει να ξεπλένεται και να φεύγει το χρώμα της πάνω στο κοινωνικό ρούχο», ανέφερε ο Μάκης Παπασημακόπουλος.
Και πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει καθόλου το hitting down, αυτό που λένε να χτυπάς τον άλλον κάτω, σε κάποιες ομάδες ανθρώπων που είναι πιο αδύναμοι και δεν μπορούν να απαντήσουν με την ίδια ευκολία. Αυτές είναι οι κόκκινες γραμμές μου, όπως επίσης δεν θα ήθελα να συνεργαστώ με πρόσωπα με τα οποία κάποια στιγμή της ζωής μου, ήμουν ηθικά απέναντι», είπε ο Μάκης Παπασημακόπουλος.
Τα παιδικά του χρόνια
Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρουμε ακριβώς, δεν είναι ξεκάθαρο το πως αλλά είχα κάποιες λιποθυμίες ή οποίες και θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επιληψία. Έπαιρνα φάρμακα και βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον όπου η μητέρα μου με προστάτευε πάρα πολύ για ευνόητους λόγους», αποκάλυψε ο Μάκης Παπασημακόπουλος καλεσμένος στο Night Out στο Mega.
- Πώς ο Μπέζος έμαθε να αγαπά τον Τραμπ – Ο κλόουν, ο Μασκ και οι μπίζνες στο Διάστημα
- Η Βρετανία ζητά συγγνώμη για τις εξαναγκαστικές υιοθεσίες – Η σκοτεινή ιστορία πίσω από την κρατική πολιτική
- Το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζει τον Μητσοτάκη στην «καθυστερημένη» αποδοχή των προτάσεων Ανδρουλάκη για κατάργηση του ν. Κατρούγκαλου
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο Σάββατο σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς – Συστάσεις από την Πυροσβεστική
- BHMAGAZINO: Έρχεται την Κυριακή με τους Λιονέλ Μέσι και Κάλουμ Τέρνερ στο εξώφυλλο
- Την τοξικότητα επιλέγει η κυβέρνηση, λέει ο Χατζηγιαννάκης της ΕΛΑΣ – «Μην κάνει τώρα τον τουρκοφάγο η ΝΔ»





