Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Ανυπομονώ να καταθέσω εναντίον του, λέει η Στόρμι Ντάνιελς

Ντόναλντ Τραμπ: Ανυπομονώ να καταθέσω εναντίον του, λέει η Στόρμι Ντάνιελς

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια», δήλωσε η Ντάνιελς για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι ανυπομονεί να καταθέσει, εάν μία από τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκε εναντίον του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πάει σε δίκη.

Η Ντάνιελς τόνισε μάλιστα πως δεν πιστεύει ότι ο Τραμπ αξίζει να πάει στη φυλακή στην υπόθεση που την αφορά, αλλά ίσως για άλλα νομικά ζητήματα που αντιμετωπίζει.

«Κάθε φορά που βρίσκεσαι στη δημοσιότητα, είναι τρομακτικό», είπε η 44χρονη πρώην πορνοστάρ στον αρθρογράφο της Post, Πιρς Μόργκαν, σχετικά με την πιθανότητα να κληθεί ως μάρτυρας.

«Οπότε είναι αποθαρρυντικό, αλλά το περιμένω με ανυπομονησία», είπε η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ.

«Επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, είμαι η μόνη που έχει πει την αλήθεια», υποστήριξε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με την Ντάνιελς.

Το «βαρύ» κατηγορητήριο εναντίον Τραμπ

Την Τρίτη, σε μια ιστορική ημέρα για τις ΗΠΑ, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος της χώρας που αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες – και μάλιστα, πάνω από 30!

Το 16σέλιδο κατηγορητήριο κατά του Τραμπ περιέχει 34 κακουργήματα, επειδή φέρεται να παραποίησε επιχειρηματικά αρχεία, σε μια προσπάθεια να παραβιάσει τους νόμους περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας.

Οι εισαγγελείς του Μανχάταν ισχυρίζονται ότι ο Τραμπ απέκρυψε πληρωμές για χρήματα που αφορούσαν υποθέσεις στις οποίες ήθελε να αποκρύψει, χαρακτηρίζοντας ψευδώς τις σχετικές συναλλαγές ως νομικά έξοδα.

Με τον τρόπο αυτό, λένε οι εισαγγελείς, ο Τραμπ παραβίασε επανειλημμένα έναν εταιρικό νόμο της Νέας Υόρκης για την τήρηση αρχείων και συμφώνησε να παραβιάσει τους νόμους περί χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας.

Και οι 34 κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του Τραμπ είναι πανομοιότυπες, με την καθεμία να συνεπάγεται δυνατότητα φυλάκισης έως και τεσσάρων ετών, αν και οι δικαστές σπάνια καταδικάζουν κατηγορούμενους σε φυλάκιση για τέτοια αδικήματα.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024