Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσάβι: «Αν δε σκοτώσεις τη Ρεάλ σε σκοτώνει εκείνη»

Τσάβι: «Αν δε σκοτώσεις τη Ρεάλ σε σκοτώνει εκείνη»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε για τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου απ’ τη Ρεάλ, τονίζοντας πως έχει περάσει και χειρότερα.

Η Ρεάλ «σμπαράλιασε» την Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου» και με έναν «διαστημικό» Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει άλλο ένα χατ τρικ, έφτασε το σκορ στο 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Τσάβι πάντως, με δηλώσεις του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό, τόνισε πως αν δε σκοτώσεις τη Ρεάλ σε σκοτώνει εκείνη. Είπε επίσης πως οι παίκτες του μετά το 2-0 το… έχασαν, ενώ σημείωσε πως αυτή ναι μεν είναι δύσκολη, αλλά όχι η χειρότερη βραδιά του στον πάγκο των Καταλανών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μπαρτσελόνα: 

«Είναι μια δύσκολη βραδιά, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο και είπα από χθες ότι η Ρεάλ ήταν φαβορί. Ήμασταν καλοί, αλλά το χάσαμε μετά το 0-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε καλύτερα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Είναι πρωταθλητές Ισπανία και Champions League και δεν συγχωρούν. Αν δεν σκοτώσεις τη Ρεάλ, σε σκοτώνει εκείνη. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας στο μέλλον.

Πέρυσι κερδίσαμε 0-4 και δεν κατακτήσαμε τίποτα. Φέτος χάσαμε 0-4 και μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτή δεν είναι η χειρότερη νύχτα μου.

Η ομάδα είχε ταυτότητα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Έχω ζήσει χειρότερες βραδιές όπου δεν έχουμε έρθει για να αγωνιστούμε. Πρέπει να θυμάστε πού ήσασταν πέρυσι.

Για να κερδίσεις τίτλους στην Ισπανία πρέπει να κερδίσεις τη Ρεάλ αν θέλεις να κερδίσεις και φέτος έχουμε αγωνιστεί εναντίον της. Είναι μια δύσκολη νύχτα, αλλά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο, αλλά όχι στο δεύτερο».

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024