Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ με ρώτησε αν θέλω να πάω στη Λίβερπουλ»

Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ με ρώτησε αν θέλω να πάω στη Λίβερπουλ»

Ο Πολωνός άσος αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ στο παρελθόν, με τον Γερμανό τεχνικό να τον ρωτάει αν θέλει να πάει στη Λίβερπουλ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός άσος συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν μετράει με τους «μπλαουγκράνα» 27 γκολ και 7 ασίστ σε 34 συμμετοχές, δείχνοντας πως ακόμα και στα 34 του είναι εκ των κορυφαίων στη θέση του στον κόσμο.

Ο Λεβαντόφσκι αναδείχτηκε βέβαια μέσα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη συνύπαρξη του με τον Γιούργκεν Κλοπ και όχι για μικρό χρονικό διάστημα. Ο Πολωνός άσος μία τετραετία έμεινε στην ομάδα της Βεστφαλίας, από το 2010 έως το 2014 και όπως αποκάλυψε, ο Κλοπ τον είχε ρωτήσει αν θέλει να μετακομίσει στη Λίβερπουλ.

«Όταν ήμουν στην Μπάγερν Μονάχου, υποδεχθήκαμε τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του Audi Cup το καλοκαίρι του 2017. Με την ευκαιρία μιλήσαμε με τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος με ρώτησε «δεν θες να έρθεις στο Λίβερπουλ; Κοιταχτήκαμε και μετά γέλασα!», ανέφερε ο Πολωνός άσος για μια κουβέντα που είχαν οι δυο τους το καλοκαίρι του 2017, κατά τη διάρκεια φιλικού τουρνουά.

Η ιστορία βέβαια είναι γνωστή με τον Λεβαντόφσκι  να μένει τελικώς στη Μπάγερν για ακόμα πέντε χρόνια και να εντυπωσιάζει και με τους Βαυαρούς, πριν πάει στη Βαρκελώνη για χάρη των Καταλανών το καλοκαίρι του 2022.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024