Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Ραγκούσης: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές μετά την επίθεση στο σπίτι του

Γιάννης Ραγκούσης: Απαντά με μηνύσεις και αγωγές μετά την επίθεση στο σπίτι του

Κάνει λόγο για «βάναυση προσβολή της προσωπικότητας του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων»

Σε μηνύσεις και αγωγές για συκοφαντική δυσφήμηση προχωρά ο Γιάννης Ραγκούσης εν μέσω της πολιτικής κόντρας που μαίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το σπίτι του στην Πάρο, μετά μάλιστα και την επίθεση αγνώστων στο σπίτι του.

Σε σχετική ανακοίνωση τους οι δικηγορικές εταιρείες «Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες» και «Ε.Δ. Γεωργακόπουλος και Συνεργάτες», που ανέλαβαν τη νομική εκπροσώπηση του τομέαρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν σχετικά: «εχουμε εντολή με απόλυτη προτεραιότητα να προβούμε σε σύνταξη και υποβολή μηνύσεων και αγωγών για τη συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην Υπουργού από μερίδα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες καθώς και για το πρωτοφανές περιστατικό της χθεσινής εισβολής αγνώστων δραστών στην οικία του στην Πάρο φωτογραφίζοντας την, τρομοκρατώντας το παιδί του και προσβάλλοντάς βάναυσα την προσωπικότητα του ίδιου και των συγγενικών του προσώπων».

Καταλήγουν δε ότι η απάντηση του πρώην υπουργού θα δοθεί εκεί που μόνο αρμόζει σε κοινούς συκοφάντες και παραβάτες του νόμου, στα θεσμικά όργανα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Γιάννης Ραγκούσης είχε προαναγγείλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα προς την Απογευματινή, τα Παραπολιτικά και το Πρώτο Θέμα, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Απογευματινής για την «βίλα με τα χρυσά αυγά και την επιστρεπτέα προκαταβολή».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην αντεπίθεση, λέγοντας πως «αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος».

Τέλος, αναρωτιέται «πόσοι από τους υπουργούς και Βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους», ζητώντας από το κυβερνών κόμμα να ενημερώσει τους πολίτες.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024