Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραβίασαν το σπίτι μου στην Πάρο καταγγέλλει ο Ραγκούσης

Παραβίασαν το σπίτι μου στην Πάρο καταγγέλλει ο Ραγκούσης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει ότι άγνωστοι μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του στην Πάρο.

Εν μέσω της πολιτικής κόντρας που έχει ξεσπάσει με αφορμή το σπίτι του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του εν λόγω σπιτιού, μπήκαν στην αυλή και τρόμαξαν την κόρη του.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η «κατατρομαγμένη μικρή του κόρη» που ήταν μέσα στο σπίτι εκείνη την ώρα, τον ενημέρωσε για την εισβολή των αγνώστων.

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία» γράφει ο Γιάννης Ραγκούσης στην ανάρτησή του.

Ραγκούσης για τη βίλα στην Πάρο: «Πόσοι από τη ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή;»

Στο τελευταίο… επεισόδιο του σήριαλ για το σπίτι στην Πάρο, ο Γιάννης Ραγκούσης προαναγγέλλει ότι θα στείλει τρία εξώδικα προς την Απογευματινή, τα Παραπολιτικά και το Πρώτο Θέμα, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της Απογευματινής για την «βίλα με τα χρυσά αυγά και την επιστρεπτέα προκαταβολή».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ περνάει στην αντεπίθεση, λέγοντας πως «αυτοί που έδωσαν την επιστρεπτέα προκαταβολή σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις για την πανδημία, σήμερα ζητούν να είχε εξαιρεθεί μόνο η δική μου, επειδή είμαι πολιτικός τους αντίπαλος».

Τέλος, αναρωτιέται «πόσοι από τους υπουργούς και Βουλευτές της ΝΔ πήραν επιστρεπτέα προκαταβολή για τις επιχειρήσεις τους», ζητώντας από το κυβερνών κόμμα να ενημερώσει τους πολίτες.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024