Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Τα ονόματα «εκπλήξεις»

Εκλογές: «Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Τα ονόματα «εκπλήξεις»

Την Πέμπτη συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες των ψηφοδελτίων στην πορεία προς τις εκλογές του 2023, ενώ παρουσιάστηκε και το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος και τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές του 2023.

Την Κυριακή, οπότε θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ανακοινωθεί και το υπόλοιπο 25% των ψηφοδελτίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ψηφοδέλτια του κόμματος αναμένονται και κάποιες εκπλήξεις.

Στη μάχη του σταυρού στην Α’ Θεσσαλονίκης «ρίχνεται» ο καθηγητής Αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Στην ίδια περιφέρεια θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών και η Δώρα Τσαμπάζη, δημοσιογράφος και σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Επιπλέον, στη θέση του Μιχάλη Χαιρετάκη στα Χανιά – που ήταν η αιτία για το πρώτο «αντάρτικο» εκ μέρους του Παύλου Πολάκη – αναμένεται να βρεθεί ο χειρουργός και επιμελητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Πετράκης.

Στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας αναμένεται να είναι υποψήφια η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

Ποιοι «κλείδωσαν» στο Επικρατείας

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κουμουνδούρου έχουν «κλειδώσει» η Πόπη Τσαπανίδου, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, αλλά και ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σε εκλόγιμη θέση του Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι υποψήφιος και ο καθηγητής Ιατρικής του Harvard, διάσημος ογκολόγος και ερευνητής, Όθων Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει ενταχθεί στο think tank που συμβουλεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, επανήλθαν οι πληροφορίες για συμμετοχή της Ζαχαρούλας Τσιριγώτη, της πρώτης γυναίκας αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί πως, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα επικυρωθεί από την Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή.

Δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην προοδευτική διακυβέρνηση.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024