Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας Καρολάιν: Τη σήκωνα στην αγκαλιά μου για να δει τα λουλούδια στο νεκροταφείο και τώρα αναπαύεται εκεί

Πατέρας Καρολάιν: Τη σήκωνα στην αγκαλιά μου για να δει τα λουλούδια στο νεκροταφείο και τώρα αναπαύεται εκεί

Οι γονείς της Καρολάιν θα κάνουν εκταφή της σορού της κλείνοντας τον κύκλο του δράματος.

Όμορφες στιγμές από τη ζωή της οικογένειας στην Αλόννησο περιγράφει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, μετά την απόφασή τους να εγκαταλείψουν το νησί και να ζήσουν με τη μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες.

Σε ένα συγκινητικό email, που εστάλη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Ντέιβιντ Κράουτς αναπολεί στιγμές από όταν η Καρολάιν ήταν μικρή και εκφράζει τη λύπη του που πρέπει να φύγει από την Αλόννησο.

Συγκινεί ιδιαίτερα η ανάμνηση που μοιράζεται με την Καρολάιν που ήθελε να δει τα λουλούδια στο νεκροταφείου του νησιού ενώ τώρα αναπαύεται εκει… «Περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Κάρολαιν ήθελε να την σηκώνω ψηλά ώστε να μπορέσει να δει όλα τα όμορφα λουλούδια. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μόλις λίγα χρόνια αργότερα η Κάρολαιν θα αναπαυόταν εκεί» λέει ο πατέρας της Καρολάιν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μου σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις που μπορώ να τις ξαναζήσω στις «ήσυχες» στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα «θα το πάρω». Απομονωμένο αλλά μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από την παλαιά «χώρα». Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα που ήταν αδύνατο να χτιστεί. Είχαμε γείτονες, αλλά όχι πολύ κοντά. Μία ταβέρνα με απίστευτη θέα, ο διοκτήτης της οποίας έγινε στενός οικογενειακός φίλος. Το κοριτσάκι μου σε αυτή την υπέροχη οικογενειακή ταβέρνα, έκανε τα πρώτα βήματά της και συνάντησε πολύ κόσμο που τη λάτρεψε. Όταν μεγάλωσε περπατούσαμε χέρι χέρι, μέχρι το χωριό ελπίζοντας να συναντήσουμε τη Μαρία με το κατσικάκι της. Και μου έκανε ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις, που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω, περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Κάρολαιν ήθελε να την σηκώνω ψηλά ώστε να μπορέσει να δει όλα τα όμορφα λουλούδια. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μόλις λίγα χρόνια αργότερα η Κάρολαιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ ο πατέρας της θα θρηνούσα μένοντας με τις αναμνήσεις μου. Άλλα οι αναμνήσεις δεν είναι το μόνο πράγμα που μου άφησε. Μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ό,τι χρειάζεται στη ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή, η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σε έναν χρόνο οπότε και θα γίνει η εκταφή της σορού της Καρολάιν.

Ο λόγος που οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς πουλάνε το σπίτι στην Αλόννησο

Ο πατέρας της Καρολάιν αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι στην Αλόννησο καθώς εκείνος και η σύζυγός του θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της από τον πατέρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς ξεκαθάρισε ότι θα αλλάξει και το επίθετο της μικρής.

Το πατρικό σπίτι της άτυχης Καρολάιν πωλείται για 500.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία βίλα 3 υπνοδωματίων, συνολικού εμβαδού 150 τμ, που κατασκευάστηκε το 2000, σε πολύ καλό σημείο του νησιού, με απεριόριστη θέα.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» δείχνουν για πρώτη φορά την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024