Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Στόχος η πρώτη θέση, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Μπαρτζώκας: «Στόχος η πρώτη θέση, μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να σφραγίσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (6/4) ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με την οποία θα σφραγίσουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της φετινής Euroleague.

«Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι», ανέφερε ο Μπαρτζώκας, ο οποίος όμως τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν εύκολο έργο στο Βελιγράδι και θα πρέπει να μοχθήσουν για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

Για την πρώτη θέση: «Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για το πόσο αδιάφορος είναι ο Ερυθρός Αστέρας που δεν έχει ελπίδες πρόκρισης: «Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η EuroLeague είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί».

Για το αν είναι ευκαιρία να βρει ρυθμό ο Σλούκας: «Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για τέτοιου είδους πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όμως, ο Κώστας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024