Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια - Το ΦΕΚ με τις ημερομηνίες

Πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια – Το ΦΕΚ με τις ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται πως, μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 2194/4-4-2023) η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, με την οποία ορίζονται οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2022-2023.

Σύμφωνα με την απόφαση, στα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Γυμνάσια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Οι εκλογές έφεραν… αλλαγές

Στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Λύκεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ εδώ.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024