
Παναθηναϊκός: Ούτε στη Ρόδο Γουόλτερς και Πονίτκα
Με τις γνωστές απουσίες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου ο Παναθηναϊκός.
Τα προβλήματα για τον Χρήστο Σερέλη συνεχίζονται και ενόψει της εξ αναβολής αναμέτρησης για την 15η αγωνιστική της Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου.
Η προετοιμασία των «πρασίνων» ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει και πάλι τους Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Γουόλτερς να μένουν εκτός προπόνησης, έτσι δεν θα ταξιδέψουν στο νησί των Ιπποτών.
Θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League δεν έχει ο Ματ Τόμας εξαιτίας του περιορισμού των ξένων παικτών, οπότε ούτε εκείνος θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό (04/04) παιχνίδι.
- Βενεζουέλα: Σεισμοπαθείς ψάχνουν ακόμα δικούς τους στα συντρίμμια ενώ οι ξένοι διασώστες φεύγουν
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)


