Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηγορούνται ότι εξέδιδαν 17χρονη στο Φαληράκι - Δικάζονται σήμερα μετά από 8 χρόνια

Κατηγορούνται ότι εξέδιδαν 17χρονη στο Φαληράκι – Δικάζονται σήμερα μετά από 8 χρόνια

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί τον Μάρτιο του 2015

Σε υπόθεση μαστροπείας μίας 17χρονης Βουλγάρας η οποία φερόταν να εκδίδεται σε κρυφό οίκο ανοχής που λειτουργούσε στο Φαληράκι της Ρόδου, κατηγορούνται ότι εμπλέκονται ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής, έναν 55χρονο Έλληνα και έναν 38χρονο αλβανικής καταγωγής οι οποίοι θα δικαστούν σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω κατηγορούμενοι για μαστροπεία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση με προσφορά χρημάτων τελεσθείσα κατά συναυτουργία.

Η υπόθεση όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr είχε εξιχνιαστεί, πριν από οχτώ χρόνια (Μάρτιο του 2015).

Οι έρευνες της αστυνομίας

Υπεύθυνος του μπαρ ήταν ο 36χρονος Αλβανός, που ενεργώντας κατ’ εντολήν του ιδιοκτήτη, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δύο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Στην έρευνα των αρχών εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, την τελευταία εβδομάδα, πριν την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου τέθηκαν υπό διερεύνηση, φέρονταν να κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.

Το πατάρι και τα ποσά

Η δικογραφία αναγράφει ότι στον όροφο πάνω από το μπαρ είχε στηθεί οίκος ανοχής, στον οποίο γίνονταν συνευρέσεις πελατών με τις δύο σερβιτόρες.

Το ποσό ήταν προκαθορισμένο: ήταν 100 ευρώ τα οποία εισέπραττε απευθείας ο 36χρονος Αλβανός που ήταν ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του καταστήματος, από τα οποία τα 50 ευρώ κατέληγαν στις εκδιδόμενες κοπέλες και τα υπόλοιπα 50 ευρώ στον Αλβανό.

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η υπόθεση είναι ότι εμπλέκεται σε αυτήν ανήλικη κοπέλα η οποία εκδίδονταν καθώς επίσης και το ότι ένας – τότε- 70χρονος, ζητούσε η 17χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του στην οικία του. Τα στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε συνεύρεση τουλάχιστον τρεις φορές.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024