Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή αυτό που έκανε ο Λιάνης»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ντροπή αυτό που έκανε ο Λιάνης»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε θέση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιώργος Λιάνης καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος Τετ α Τετ μίλησε τη σύντομη ερωτική σχέση που είχε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με τον ίδιο να παραχωρεί μια εκτενή συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ερωτική σχέση, που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό, η οποία τον διεκδικούσε με τον τρόπο της, όπως έγινε γνωστό.

Το γεγονός σχολίασαν άνθρωποι που ήταν κοντά στην μεγάλη πρωταγωνίστρια και εξέφρασαν την μεγάλη δυσαρέσκειά τους στα λεγόμενα του δημοσιογράφου.

Η Έφη Πίκουλα είπε: «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της γιατί ”πουλάει”, χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλλουν. Είναι απαράδεκτο όποιος το κάνει αυτό, ή Λιάνης λέγεται ή δεν ξέρω κι εγώ, όταν λες κάτι επί προσωπικού γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει τον ανδρισμό του, ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ο άνθρωπος ξεμωραίνεται όταν μεγαλώνει».

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δήλωσε: «Δεν είδα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν μία τέτοια κίνηση. Η Αλίκη για εμένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα, ήταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανένα».

«Δεν έκανε καλά ο Λιάνης»

Και η Ζωζώ Σαπουντζάκη πήρε θέση επί του θέματος λέγοντας: «Δεν έκανε καλά ο Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα, είναι ντροπή. Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί εναντίον του Γιώργου Λιάνη. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη, είναι ντροπή μετά από τόσα χρόνια που ”έφυγε” να λέγονται αυτά τα πράγματα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024