Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δημήτρης Παπανώτας «λύγισε» στον αέρα - Τι τον έκανε να συγκινηθεί

Ο Δημήτρης Παπανώτας «λύγισε» στον αέρα – Τι τον έκανε να συγκινηθεί

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε ανήμερα των γενεθλίων του καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Είτε δεν τον συμπαθείς είτε τον λατρεύεις», όπως σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Παπανώτας δεν περνά σε καμία περίπτωση αδιάφορος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που ετοίμασαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ορισμένες αναφορές και φωτογραφίες που προβλήθηκαν στο αφιερωματικό βίντεο έκαναν τον Δημήτρη Παπανώτα να λυγίσει.

«Συγκινήθηκα, είδα τον πατέρα μου…»

«Τα είπατε πολύ καλά. Ε, συγκινήθηκα γιατί… Ευχαριστώ. Είδα τον πατέρα μου, ας πούμε, την μητέρα μου. Εντάξει την μητέρα μου την έχω ακόμα δόξα τω Θεώ. Άκουσα και το ψωμί, παιδεία, ελευθερία, που πραγματικά μας σημάδεψε σαν γενιά.

Πράγματα που δεν τα καταλαβαίνει η νεότερη γενιά, αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικά πράγματα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η ευχή για την Ελλάδα

Με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ρωτά τον Δημήτρη Παπανώτα τι του λείπει και τι να του ευχηθούν, ο παρουσιαστής σημείωσε πως αυτό που του λείπει είναι να ζει σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Ζήτησε μάλιστα να του ευχηθούν να γίνει κάποτε η Ελλάδα όπως οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. «Ηρεμία, αγάπη» συμπλήρωσε ως κάτι πιο προσωπικό.

Ζει μακριά από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στη θάλασσα. Χαίρεται για αυτό γιατί ένας άνθρωπος, όπως σημείωσε, ωριμάζει περισσότερο στην επαφή του με τη φύση. «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι υπάρχουν εποχές που μέσα στην Αθήνα δεν τις βλέπεις. Βλέπεις μόνο διαφορετικό καιρό. Δεν βλέπεις να ανθίζουν τα λουλούδια».

«Εάν έμπαινα στη Βουλή τώρα θα γελούσα»

Έχοντας υπηρετήσει στην καριέρα του και το πολιτικό ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα. «Φοβάμαι ότι το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί ανεπαρκές. Και θα πρέπει κάτι να κάνουν οι επικεφαλής των σχηματισμών για να πάψει ο κόσμος να θεωρεί το πολιτικό προσωπικό ανεπαρκές.

Κάτι πρέπει να γίνει. Μια βαθιά αλλαγή που να ξεκινήσει από πάνω και να σαρώσει όλες τις παρατάξεις. Έτσι όπως είναι τώρα, εγώ αν θα έμπαινα στη Βουλή, πιο πολύ θα γελούσα παρά θα… Η αλλαγή πρέπει να έρθει από τα πρόσωπα».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024