Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: «Χ»αρακίρι των Βοιωτών

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 1-1: «Χ»αρακίρι των Βοιωτών

Ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος από τον Ατρόμητο, προηγήθηκε με 1-0, όμως τελικά ο Ατρόμητος ισοφάρισε με γκολ του Κιάρτασον, με τους Βοιωτούς να χάνουν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός αν και ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δημιούργησε πάρα πολλές φάσεις δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, έμεινε στο 1-1 και έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγει στη «μάχη» για την παραμονή στη Super League.

Οι Βοιωτοί σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι, έχασαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες, προηγήθηκαν με τον Βινίσιους στο 70′, όμως ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξγη και ισοφάρισε με τον Κιάρτανσον στο 81′. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες εξαιτίας του δυνατού ανέμου.

Όσον αφορά το ματς, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πρώτα 20 λεπτά ο Ατρόμητος δεν μπορούσε ούτε το κέντρο να περάσει. Η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ωστόσο σημειώθηκε στο 33′ και ήταν ένα σουτ του Γιαννιώτα που ανάγκασε τον Γιαννιώτη σε δύσκολη απόκρουση και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Λεβαδειακό να κυριαρχεί στο γήπεδο παρά το γεγονός πως είχε κόντρα τον άνεμο. Στο 51′ ο Γερεμέγεφ είδε τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι μετά από το σουτ που επιχείρησε. Η πίεση των Βοιωτών καρποφόρησε στο 70′ όταν ο Νταμπό εκτέλεσε κόρνερ και ο Βινίσιους με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ που πέτυχε η ομάδα της Βοιωτίας οπισθοχώρησε και ο Πετράκης έπαιξε με τρεις στόπερ. Ο Ατρόμητος ανέβασε τις γραμμές του και βρήκε χώρους στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να απειλεί. Έτσι στο 81ο λεπτό ο Ροτάριου έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ρομπάιγ με κεφαλιά πάσα βρήκε τον Κιάρτανσον που από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1. Ο Λεβαδειακός μετά το γκολ που πέτυχε δεν μπόρεσε να απειλήσει και έχασε δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς σε ένα ματς που ήταν καλύτερος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (3-4-1-2): Γκροφ – Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ – Τσάπρας, Χαμόντ (46′ Νταμπό), Μεχία (84′ Μπελμόντε), Παναγιώτου (46′ Γερεμέγεφ) – Νίκας – Σαχπεκίδης (77′ Βρακάς), Γιαννιώτας (61′ Σακό)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (4-3-3): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Φριντζόνσον (69′ Οικονομίδης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (77′ Κιάρτανσον)- Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (69′ Κωστσόπουλος), Ρομπάιγ (82′ Τζοβάρας).

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024