Στο Dragons’ Den βρέθηκε ο Γιώργος Κασκαρέλης για να παρουσιάσει μια υπηρεσία στήριξης Μ.Κ.Ο. μέσω ασφάλειας αυτοκινήτου με το όνομα Goodfairy.

Μέσα από την προσωπική του ιστορία, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, έμελλε να συγκινήσει τόσο τους πέντε dragons όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Κασκαρέλης εξομολογήθηκε πως «η ιδέα ήρθε το 2014 όταν τυχαία είδα μια εταιρεία, η οποία πουλούσε ανδρικές κάλτσες.

Αυτοί έλεγαν «αν την πάρετε από εμάς, θα δώσουμε το 10% της αξίας της κάλτσας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Την ίδια χρονιά η σύζυγος μου διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το πράγμα οδήγησε σε μια ιστορία που κράτησε σχεδόν 4 χρόνια που ήταν δύσκολα. Παρά τις δυσκολίες όμως ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας. Γιατί είχαμε τα χρήματα για να έχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστούμε. Την ίδια στιγμή όμως έβλεπα πολλούς ανθρώπους, τους οποίους συναντούσα, που δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια» συμπλήρωσε μιλώντας στο Dragons’ Den.

«Τη χάσαμε το 2017»

Όταν μάλιστα η Μαρία Χατζηστεφανή εξέφρασε ενδιαφέρον να μάθει για την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του, ο παίκτης του Dragons’ Den πρόδωσε πως «την χάσαμε το 2017. Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Και μπορώ να πω ότι ησύχασε. Είπε τότε πως, όταν σταθώ και πάλι στα πόδια μου και ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να θυμηθώ και πάλι αυτή την ιδέα με τις κάλτσες και να την μεταφράσω στην αγορά. Κάτι που έκανα και είμαι σήμερα μπροστά σας».

«Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες στη ζωή τους και το κρύβουν. Κρύβουμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Ασθένειες, αναπηρίες και τα λοιπά. Νομίζω όμως πως βλέποντας έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, γιατί πριν από έξι εβδομάδες γεννήσαμε δίδυμα με τη δεύτερη γυναίκα μου και η πρώτη μου κόρη έχει τώρα τα δυο αδελφάκια που ήθελε πάντα.

Είναι σαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους. Θέλω να τους πω πως είμαι εδώ, στέκομαι και προσπαθώ να ακολουθήσω τα όνειρα μου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κασκαρέλης για να φέρει το χαμόγελο τόσο στη Μαρία Χατζηστεφανή όσο και τους υπόλοιπους επενδυτές του Dragons’ Den.

Η αρχική πρόταση του Γιώργου Κασκαρέλη για το Dragon’s Den ήταν 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας του. Κάτι που πέτυχε και μάλιστα εις διπλούν. Τόσο ο Πολ Ευμορφίδης όσο και ο Λέων Γιοχάη θέλησαν να επενδύσουν το συγκεκριμένο ποσό.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr