Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντόναλντ Τραμπ: Σε πάρτι με την Μελάνια μετά την ποινική δίωξη

Ντόναλντ Τραμπ: Σε πάρτι με την Μελάνια μετά την ποινική δίωξη

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του, ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε σε πάρτι στο Μαρ α Λάγκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μαζί με την σύζυγο του Μελάνια, έκανε ένα πάρτι στην βίλα τους στο Μαρ α Λάγκο το βράδυ της Πέμπτης,  λίγες ώρες αφότου έμαθε ότι πρόκειται να του απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες, επειδή δωροδόκησε την Στόρμι Ντάνιελς για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Ο 76χρονος – ο οποίος πρόκειται να γίνει ο πρώτος πρώην πρόεδρος που θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες – εμφανίστηκε με κοστούμι και γραβάτα, ενώ η Μελάνια, 52 ετών, στεκόταν δίπλα του με ένα κόκκινο φόρεμα.

Η φώτο που τον «πρόδωσε»

Μια φωτογραφία του ζευγαριού αναρτήθηκε στο Twitter το βράδυ της Πέμπτης από την Gina Loudon, μια συντηρητική σχολιάστρια των μέσων ενημέρωσης, η οποία έγραψε στο Twitter: «Όμορφο βράδυ εδώ στο πανέμορφο Mar a Lago!

Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Πρώτο μας Ζευγάρι τυλιγμένο στην αγάπη των φίλων τους και των πιο πιστών τους!». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «(Συγγνώμη που σας απογοητεύω, εταιρικά μέσα ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα όχι. Άντε πηδήξου! Αυτή είναι μια ευτυχία που δεν θα γνωρίσετε ποτέ, δυστυχώς)».

Τι ανέφερε ο Τραμπ για την υπόθεση

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε εις βάρος του από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης, την οποία χαρακτηρίζει «πολιτικό διωγμό», «κυνήγι μαγισσών» και «ανάμιξη στις εκλογές» του 2024, στις οποίες ελπίζει ν’ «ανακαταλάβει» τον Λευκό Οίκο.

«Αυτός είναι πολιτικός διωγμός και ανάμιξη στις εκλογές στο υψηλότερο επίπεδο στην ιστορία», υποστήριξε σε ανακοίνωσή του ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, προεξοφλώντας πως η υπόθεση αυτή θα αποβεί «σε βάρος του Τζο Μπάιντεν», του διαδόχου του και πιθανού αντιπάλου του στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

Μπροστά ο Τραμπ στις δημοσκοπήσεις των Ρεπουμπλικάνων

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καταγράψει προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του μέχρις στιγμής. Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters, το 43% τον υποστηρίζει, ενώ το 31% δείχνει να στηρίζει τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ντε Σάντις, ο οποίος δεν έχει ακόμα δηλώσει την υποψηφιότητα του.

Ο Τραμπ στις 18 Μαρτίου έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι περίμενε να συλληφθεί στις 21 Μαρτίου και προέτρεψε τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν για να «πάρουμε πίσω το έθνος μας», θυμίζοντας τις προτροπές του ενόψει της επίθεσης στις 6 Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Όταν ο Τραμπ είχε καλέσει για υποστήριξη, ορισμένοι Ρεπομπλικάνοι είχαν καταγγείλει τον Μπράγκ για επιλεκτική δίωξη με πολιτικά κίνητρα. Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Κέβιν ΜακΚάρθι, το χαρακτήρισε «εξωφρενική κατάχρηση εξουσίας από έναν ριζοσπαστικό Γενικό Εισαγγελέα» και ανακοίνωσε έρευνα του Κογκρέσου για το εάν η ομοσπονδιακή χρηματοδότηση χρησιμοποιήθηκε για να υποστηρίξει την έρευνα του Μπραγκ και «να υπονομεύσει τη δημοκρατία μας». Τρεις πρόεδροι επιτροπών των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων ζήτησαν από τον Μπραγκ να τους παράσχει επικοινωνίες, έγγραφα και καταθέσεις σχετικά με την έρευνα.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024